Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érti meg senki a...

Miért nem érti meg senki a problémáimat?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok és tényleg nincs senki, aki a jelenlegi problémáimat megértené...

Anyukám szerint én meg fiatal vagyok és fogalmam sincs arról, hogy mi az a probléma. A barátaim vagy nem értik, mi a bajom és már inkább nem reagálnak a panaszkodásomra, vagy elviccelik.

Most szakítottam a barátommal 1 hónapja, nem értik, miért fáj, hiszen én szakítottam meg már eltelt 1 hónap, már túl kéne lennem rajta, mert nem volt hosszú kapcsolat. Ja, csak ezalatt a rövid idő alatt annyira megkárosított lelkileg, hogy annak nyoma marad...

Nem értik, mi bajom a munkahelyemmel, azt hiszik, az a bajom, hogy be kell járni dolgozni. De a kollégák bunkók vagy csak szimplán levegőnek néznek, nem érdeke a feletteseimnek, hogy betanítsanak, elvárják, hogy mindent egyből tudjak, ha egynél többször kell magyarázni sóhajtoznak. Amiért nem lépek ki, az az, mert ezt lehet máshol se tudom kikerülni, meg legalább a fizetés jó.

Kicsit kilátástalannak is érzem az életem, mások ennyi idősen sokkal többet elértek, házasok, kisbabájuk van, nekem meg nincs párom és a szüleimmel élek a magas albérlet árak miatt.

Most ezt azért írtam le, mert senkivel nem tudom megbeszélni... Már olyan gondolataim vannak, hogy csinálok magammal valamit, hogy halál közelébe kerüljek és akkor legalább a családom észbekap...

Sose volt pánikrohamom, de most az utobbi időben többször, ezt is mondtam a barátaimnak de meg se hallották...

Voltatok már egyedül, de tényleg egyedül?

2019. nov. 5. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Igen, de igyekeztem összeszedni magam és nem sajnáltatni. A problémáid csak akkor oldódnak meg, ha te megoldod őket. Sajnálattal és panaszkodással nem fog menni.
2019. nov. 5. 15:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja de először kiadnám magamból és várnék pár hasznos tanácsot.
2019. nov. 5. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt es van...hidd el senki nem fogja megerteni vagy aterezni kesobb sem. Csak ha talalsz hasonlo problemakkal szenvedoket.
2019. nov. 5. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy a megértés lenne a probléma, nem egy bonyolult dolog, vannak sz*r emberek, helyek. Vagy nem érdekli őket, vagy túl sokat panaszkodtál, és megunták. Én a helyedben kizárnám az ilyen embereket az életemből.

24 évesen bőven van még időd... mindenre. Saját életedet nem igazán érdemes mások házassága alapján megítélni. :/

Pánikrohamot meg nem a barátaidnak kéne elmondani, hanem mondjuk orvosnak. És ne csinálj hülyeséget, nem hiszem, hogy attól jobban éreznéd magad. Kérj szakembertől segítséget, ha ennyire rosszul érzed magad.

2019. nov. 5. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!