SOS! Depresszival kuzdok tízen eve. Hol jobb, hol kibírhatatlan. Mint mostansag is, a halottak napja,3-4napon at. Hogy lehet jobban lenni?
Felek a sikertelen eletemtól a ram nehezedo maganytól, az oregsegtol a karacsonytol. Amyammal lakok. Naprol mapra latom ahogy hozza oregszem. Tizeneve kuzdok de kilepni nem mertemA gyerekeim felnottek. A lanyomek halottak napjara se jottek el. A testveremek jottek lattak elmentek. Helyes voltam, tonkremegyek, elsorvadok. Viragok gyertyak temeto hosszú napokon at.A fizetesem a megelhetesre eleg. Vegetalas az eletem. Mi ertelme? Kihuzni addig, amig en is meg nem halok? anyam templom temeto pisiles az inkontinencia miatt. Felek rettegek. Tul vagyok a felen, boven.Miert eltem egyaltalan!
Bocs hogy megirtam. Majd leveszem! Ne bantsatok!
Nehogy levedd, azért van az oldal, hogy segítsünk.
Mielőtt bármit írnék, szakembernél jártál már életedben?
Sziasztok! 11eve szedek gyogyszert Hol tobbet hol kevesebbet. A mostani idoszakot megelozoen, kezdtem jobban lenni. Reggel 2×50mg sertralin, este 2×0,25 frontin. 1hete osszevissza szedem es elvettem a sanvalt is
1 hete oszi szuneten vagyok ugy erzem soksok napja halottak napja van..Anyuval kell elnem nincs penz.albira az otthonom elveszett.
Es jon a karacsony..Regen szerettem..Mar utalom es felek tole. Azt erzem, elvesztettem az eletem.
Holnap tán jobb lesz.
Kérdezem mégegyszer. Szakemberrel beszéltél már?
Hidd el csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!