Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan juthatnék túl egy...

Hogyan juthatnék túl egy nárcisztikussal való párkapcsolaton?

Figyelt kérdés
Mindig is utáltam magam, de ez csak megerősödött mióta vele jártam, és szakított is velem. Ami a leginkább fáj, hogy ő azóta boldog egy másik nővel, még a sors is segíti, míg én még mindig egyedül vagyok.
2019. nov. 1. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Úgy, hogy nem a múltban élsz. Túl kell lépni rajta, az önsajnálatot befejezni. Ha egyedül nem tudod ezt megtenni, kérd pszichológus segítségét.
2019. nov. 1. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

Neked is van valami igen komoly mentális defekted, ha még mindig a nárcisztikus palin rugózol.

Hónapok óta ezen kínlódsz a családi kapcsolatok alatt, most átjöttél ide is. Fejezd már be ezt, komolyan mondom, hogy amit csinálsz annál szánalmasabb már nincs is!

2019. nov. 1. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg narcisztikus, a másik nővel sem boldog, csak próbálja maga alá gyűrni, hogy magát jobbnak láthassa, szerencsétlennek az egész élete egy küzdelem hogy a saját gyengeségeivel. A párkapcsolat lényege, hogy a két fél elfogadja egymást és jobbá tegyék egymás életét. Hát vele nem ez történt, szóval te nagyon szerencsés vagy, hogy megszabadultál tőle és így van esélyed olyan emberrel találkozni, aki talán olyan tükröt tart majd eléd amiben jónak látod magad. Amíg pedig egyedül vagy, használd ki a rengeted időt magaddal.
2019. nov. 14. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi nárcisztikus soha nem boldog senkivel. Lábtörlőt csinál a partnereiből. Nekem volt nárci partnerem, 2 hónapig bírtam vele. 2 hónap után már parancsolgatott, ocsmányul beszélt, sértegetett. 2 HÓNAP!!! Szerinted mennyire tűrtőzteti magát mással?

Örülj, hogy nincs veled!

2019. nov. 27. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne irigyeld a not, ugyanugy fog jarni, mint te. Aztan majd megy hozzad, ha jobb forras voltal nala. Ne sird vissza, ne engedd, mert ugyanugy, vagy rosszabbul jarsz, mint elotte. Az ido megoldja. Olvass utana a temanak, nekem sokat segitett a feldolgozasban, fel ev alatt jottem helyre.
2019. nov. 30. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!