Kihez forduljak segítségért, ha depressziós vagyok? Vagy hogyan segítsek magamon?
A háziorvos tus segíteni:)ajánl valakit akkivel beszélhetsz a problémádról de lehet hogy vele is meg tudod beszélni.
Ad gyógyszert ami segít de a legjobb az okot megkeresni.
magado szerintem úgy segíthetsz:-megláogatod a családtagjaidat-beszélgetsz velük-barátokat keresel.kényezteted magad(fodrász,kozmetikus,masször)-vásárolsz magadnak vagy a családodnak apróságokat.
elkezdesz valami tanfolyamot sétálsz.
a sport a mozgás endorfint termel ami boldogsághormon,kezdj el tornázni:)
remélem tudtam segíteni!
legyen szép napod!
Szia! Szerintem beszélj szakemberrel, mert egyedül nem biztos, hogy el tudod dönteni, hogy depressziós vagy-e. Amit javasolni tudok az a rendszeres testmozgás. (Ugyan nem tudok arról, hogy depressziós lennék, de nekem nagyon bejön, ha szomorú vagyok.) Ezenkívül a családodat, barátaidat lenne jó meglátogatni, beszélni. Mivel tél van ezért gyújts gyertyát! A fény is jót tud tenni ilyen esetekben. Ha sűt a nap, menj ki a szabadba és ott mozogjál!!
Azonban elsősorban a depresszió okát kellene megkeresni és kiiktatni. De ha elmész egy szakemberhez akkor ő ezt javasolni fogja. Sok sikert!!!
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenőhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenőhöz, a Polgár Úr Jenőhöööz.
A Polgármester Hivatalhoz, a Jenőhöz. A Polgár Jenő Hivatalba, a Jenő Úrhoz.
Budán van egy ilyen gyermek lelki egészségügyi intézmény szerűség. Vmi Vadaskert, a bnőm odament, amikor f@sul volt, és ott segítettek. De mindenkit szeretettel várnak oda! Én is menni akarok, mert a szorongó csoporban tök jó a hangulat, és tök nagyokat lehet röhögni :D:D Menj el, nem bánod
meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!