Nemrég kezdtem az új munkahelyemen, és máris ezerszer leégettem magam. Ez normális?
Ami a szakterületem, az kiválóan megy, ez adja az önbizalmam. Nem ebben hibáztam, hanem inkább az ismerkedésnél, meg a főnöknél. :( Szociális szorongásom volt, amit nagy nehezen pszichoterápia segítségével győztem le, de mivel emiatt tini koromban alig volt alkalmam fejleszteni a szociális készségemet, így elesett lettem és félénk.
Szerintetek nem néznek le a kollegáim? Betudják annak, hogy félénk vagyok? A főnököm titkárnői már nem bírnak, látom rajtuk, mert mikor körbevezettek és mutogatták a helyet, sokszor leégettem magam. Csendes is vagyok, ezt is félek hogy negatívan vették. Nagyon félek ettől az egésztől, nem akarok visszaesni a szorongásba sem. :(
Én is csendes típus vagyok, de hidd el, hogy ezzel az égvilágon semmi probléma nincs. Én nagyjából 2-3 hónap után oldottam fel munkahelyen, utána már a kollégákkal szinte baráti szinten tudtunk beszélgetni dolgokról.
Egy új társaságba az első hónapok mindig nehezek, aztán egyre könnyebben megy majd minden.
Sok sikert!
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!