Szedett már valaki szociális szorongásra gyógyszert?
Milyet?
Hatásos volt?
Elmulasztja teljesen a szorongást?
Köszönöm a válaszokat. Igen olvastam oylat, hogy van mikor elkerülhetetlen a gyógyszer.
Nem vagyok egy súlyos eset, de elég kellemetlen dolog ez az életemben.
Azt nem tudom, ha felírnak egy ilyen gyógyszert egész életebe szedni kell, mert ha nem vissza jönnek a tünetek?
Vagy egy idő után le lehet tenni a gyógyszert?
Keresni fogok egy szakembertű mindenféleképpen!
Nekem csak szociális szorongásom van "csak szerencsére"
Egyetemre járok nagy a nyomás.
Azert akarok kezdeni valamit, hogy ne menjen át depresszióba vagy komoly fóbiába
Attól függ milyen tüneteid vannak.
Van,akinél csak enyhe tünetek vannak,mint pl izzadás,heves szívverés,amiket nem te irányítasz,hanem tőled függetlenül működnek,ezekre biztosan jó a gyógyszer.
Nálam olyan dolgot akadályoz a szorongás,amit a testem helyettem nem old meg,hanem nekem kellene és nem tudom.
Na,ilyen esetekben nem segítenek a gyógyszerek,ugyanis a tudatodon múlik a dolog,és olyan gyógyszert még nem találtak fel,ami a tudatodat irányítani tudja.
Izzadás, szívverés... fárasztó szorongó érzés ezek vannak igen. Sokszor ettől rossz a kedvem. Gondolataimat már jól tudom szabályozni csak ezek a testi tünetek azok, amikkel nem tudok mit kezdeni.
Szóval akkor erre hatásos lehet a gyógyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!