Ciki gyógyszert szedni?
Egyszer voltam eddig pszichológusnál sok tényfeltárásban volt részem, de azóta is ugyanúgy előjönnek hirtelen a szorongásos tüneteim ha olyan helyzetbe kerülök. Pl. sorban állás, vagy ha sokáig kell egy helyben állni.
Mivel úgy érzem nem tudok teljes életet élni így ezért lehet gyógyszerhez/pszichiáterhez fordulnék, de félek, hogy ráfüggök, kijönnek mellékhatások, hormonzavar stb., ki hogy áll ezzel?
Plusz attól is tartok, hogy a környezetem által is kapok egy "megítélést".
Kinek van hozzà köze, hogy szedsz valamit?
Én is szedek gyógyszereket (nem pszichés okokból), de senkinek semmi köze hozzá. :D
Rengeteg ember van, aki gyógyszer nélkül embereket ölne, mer’ a hangok aszontàk neki... de mivel szedi, teljesen normális életet tud élni.
Én csak azért akarok szedni, hogy tudjam élni a mindennapjaimat.
Az a baj, hogy egy ismerősöm sincs, vagy nem tudok róla aki ilyet szedne.
És jó volna személyes tapasztalatokat olvasni, de nagyon sok ember ferdít róla szerintem nyilvános fórumokon.
Én is szedek hàromféle gyògyszert szorongàsos àllapotom miatt,de màr nem érdekel ki mit gondol ròlam.Aki elítélt ez miatt,annak nincsen helye az életemben.Ez a jelenben is így van.
Most màr arra koncentràlok,hogy jòl legyek.
Szerintem te is ebben a helyzetben légy önzõ mert a te hogyléted a cél.
Normális emberek szerint nem ciki gyógyszert szedni. Én is szedek.
Sajnos azonban még mindig többségben vannak azok az emberek, akik szerint a mentális betegségek nem is igazi betegségek.. De ezekkel ne foglalkozz, ha szükséges, akkor szedj gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!