Milyen gyógyszert lehetne szedni, hogy jókedvem legyen?
Figyelt kérdés
Mostanában nincs jókedvem, nem találom önmagam. Mit szedhetnék hogy jókedvem legyen és jól érezzem magamat?2019. okt. 11. 22:48
1/7 anonim válasza:
Ha tartós a dolog, akkor antidepresszáns segíthet, háziorvos vagy pszichiáter felírja.
2/7 anonim válasza:
Én is így éreztem,de eszembe nem jutna szedni bármit is!Keress valamit amiben örömöd van,lefoglal!Csinálj olyan dolgokat amiket sosem,lépd át a határaidat.Én speciel elkezdtem túrázni,gyönyörű helyeken járok.Ha nincs kedvem a hideghez elmegyek konditerembe,youtube-ról pedig megtanultam burkolni és még a lakás is szép lett!Minden csak akarat kérdése!
3/7 anonim válasza:
“Mostanában nincs jó kedvem.”
Erre semmit nem kell szedni.
4/7 anonim válasza:
Ha sokszor feszült vagy és felhúzod magad kis dolgokon próbáld ki a magneb6-ot. Vitamin és nem vagy tőle feszült.. Vizsgaidőszakban szoktam szedni.
6/7 anonim válasza:
MDMA, amfetamin... ezektől garantált az eufória.
7/7 anonim válasza:
6-os de a hatás elmúltával jön a depresszió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!