Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen gyógyszert lehetne...

Milyen gyógyszert lehetne szedni, hogy jókedvem legyen?

Figyelt kérdés
Mostanában nincs jókedvem, nem találom önmagam. Mit szedhetnék hogy jókedvem legyen és jól érezzem magamat?

2019. okt. 11. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha tartós a dolog, akkor antidepresszáns segíthet, háziorvos vagy pszichiáter felírja.
2019. okt. 11. 22:58
 2/7 anonim válasza:
85%
Én is így éreztem,de eszembe nem jutna szedni bármit is!Keress valamit amiben örömöd van,lefoglal!Csinálj olyan dolgokat amiket sosem,lépd át a határaidat.Én speciel elkezdtem túrázni,gyönyörű helyeken járok.Ha nincs kedvem a hideghez elmegyek konditerembe,youtube-ról pedig megtanultam burkolni és még a lakás is szép lett!Minden csak akarat kérdése!
2019. okt. 11. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

“Mostanában nincs jó kedvem.”

Erre semmit nem kell szedni.

2019. okt. 11. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Ha sokszor feszült vagy és felhúzod magad kis dolgokon próbáld ki a magneb6-ot. Vitamin és nem vagy tőle feszült.. Vizsgaidőszakban szoktam szedni.
2019. okt. 11. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
fogamzásgátló
2019. okt. 11. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
MDMA, amfetamin... ezektől garantált az eufória.
2019. okt. 11. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6-os de a hatás elmúltával jön a depresszió.
2019. okt. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!