Mit tegyek ha én már nem bírok együtt élni a depresszióval?
Gyógyszert kapsz rá? Önmagában annak is kéne hatnia. Ha nem hat, akkor másik kell.
Pszichológus is segíthet. Tisztázni kell az okát, van-e élettörténetbeli oka vagy csak biokémiai. És a számodra megfelelő társaság, nem egy bármilyen "voltam már ott" társaság. Azonkívül hobbi, olvasás, sport, állat, természetjárás közösségben.
Nagyon sajnállak kedves #6-os és kedves Kérdező! :(
Ez egy betegség, és ugyanúgy, mint egy lázas betegnek akinek tüdőgyulladása van, el kell menni orvoshoz. Házi orvos ír beutalót a mentális betegségekkel foglalkozó szakrendelőbe. El kell menni, egyedül ebből nagyon-nagyon nehéz kilépni.
Addig is esetleg önismeret-önfejlesztő videókat is érdemes nézni. Linkelek Lengyel Sándortól videót, ő a 3. leggazdagabb magyar Gattyán György mentora/motivációs tanácsadója volt.
https://www.youtube.com/watch?v=9qbiU5was_k
Kívánom, hogy gyógyuljatok meg!
Én is így vagyok, voltam pszichiátrián, vannak orvosaim, gyógyszereket is szedek, de úgy érzem ez menthetetlen... Ha ki akarja valaki írni a problémáját, nekem nyugodtan megteheti, meg fogom érteni, én csak ezt tudom ajánlani, nekem még sokat segített annó, mikor volt hozzá energiám :D
Azért próbáld meg a pszichiátert is, hátha neked tud segíteni. Remélem jobban leszel, meg kedves #6 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!