Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lépjek túl ezeken a...

Hogyan lépjek túl ezeken a rossz dolgokon?

Figyelt kérdés

Azt gondolom magamról, hogy én sosem leszek elég jó senkinek. Viszont a leginkább mégis a legutóbbi exem bántott meg. Elhitette velem, hogy szeret, pedig ebből semmi se volt igaz. A szemembe röhögött, és úgy hazudott. Kis ajándékokkal is mindig elhalmozott. Volt olyan hogy dicsekedett azzal hogy ő miket örökölt már meg a családjában.

Volt olyan, hogy a benzinre panaszkodott, hogy mennyit költ rá, pedig nem is laktam messze tőle. Aztán mégis ő nyert azzal, hogy ő dobott engem.

Pár hónap elteltével összejött egy másik nővel, aki tőle idősebb egy pár évvel. Azóta az jár az eszemben hogy még ez a nő is jobb, mint én, mivel ő okosabb mint én, mivel diplomája van.

Azóta egy értéktelen senkinek tartom magam, akinek semmi értelme nincs az életének, már szinte gyűlölöm magam, amiért én sose lehetek jó.

2019. okt. 18. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Türelem, lesz még jobb kapcsolatod is. Ez egy nehéz időszak. Kitartás
2019. okt. 18. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyszerűen fáj, hogy az exemnek mindig minden jó, hiába nekem ártott, én meg mindig csak megszívom.
2019. okt. 18. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz lehet, de biztos lesz olyan aki tényleg szeret.
2019. okt. 18. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem vesztettél semmit. Örülj,hogy még idejében kiderült, milyen alak. Majd a másik nő is megszívja vele. Neked meg van esélyed normálisabat találni. Már ha létezik normális...
2019. okt. 18. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Abbol, ahogy viselkedik, en pont azt szurom le, hogy semmi sem jo neki, marmint olyan ertelemben h kemeny onertekelesi zavarai lehetnek, ha azzal dicsekszik miket orokolt, meg teged bant. Engedd el, a karma kemenyen elintezi.
2019. okt. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!