Hogyan lépjek túl ezeken a rossz dolgokon?
Azt gondolom magamról, hogy én sosem leszek elég jó senkinek. Viszont a leginkább mégis a legutóbbi exem bántott meg. Elhitette velem, hogy szeret, pedig ebből semmi se volt igaz. A szemembe röhögött, és úgy hazudott. Kis ajándékokkal is mindig elhalmozott. Volt olyan hogy dicsekedett azzal hogy ő miket örökölt már meg a családjában.
Volt olyan, hogy a benzinre panaszkodott, hogy mennyit költ rá, pedig nem is laktam messze tőle. Aztán mégis ő nyert azzal, hogy ő dobott engem.
Pár hónap elteltével összejött egy másik nővel, aki tőle idősebb egy pár évvel. Azóta az jár az eszemben hogy még ez a nő is jobb, mint én, mivel ő okosabb mint én, mivel diplomája van.
Azóta egy értéktelen senkinek tartom magam, akinek semmi értelme nincs az életének, már szinte gyűlölöm magam, amiért én sose lehetek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!