A Borderline-sokat a Xanax miért pörgeti fel? Miért lesznek gátlástalanok tőle?
Szakember hosszú interjuk és tesztek alapján állapít meg személyiségzavart és az alapján, hogy hosszú hosszú évekig járt pszichológiára, majd szakosodott (újabb hosszú éveket tanult, elméletet gyakorlatot stb...
Nem lehet tudni, hogy mi van az ismerősöddel, laikus ezt nem fogja megállapítani.
A nárcisztikusok gyakran zaklatással és fenyegetésekkel akarják megkapni a figyelmet. A fenyegetéseivel csak hatást akar elérni. Ez gyakori a nárcisztikusoknál.
Ahogyan egy zaklató is a figyelmet akarja megkapni attól akit zaklat.
Köszönöm kérdező, nagyon kedves tőled! :)
Nem magamtól jöttem rá, szorongással is depresszióval fordultam terapeutához, hónapokkal később kaptam meg a diagnózist. Nagyon nehezen fogadtam el, de már akkor elhatároztam, hogy kijövök belőle. Úton vagyok :) Évek munkája lesz, de én nagyon, nagyon bízom a terápia segítségèben, és nagyon akarom a változást. Utóbbi nélkül sajnos senkit nem lehet kezelni, ezért nem tudlak biztatni a rokonod ügyében :( Talán ha ő is más jellegű probléma miatt megy el, van esèlyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!