Betegsegem van? Mindent elfelejtek.
Figyelt kérdés
Ha mondanak valamit, meg akkor is, ha egy nap azt 20x (es komolyan mondom) teszik, elfelejtem. Ha mar orditva mondjak, hogy tegyem ezt vagy azt, vagy vegyek ezt vagy azt, elfelejtem. Es folyton hibaztatnak erte. Probaltam telefonon is allitani emlekeztetot, hogy a teendom elott ot perccel jelezzen, de kepes vagyok abban ot percben is elfelejteni. Es nem direkt csinalom, eskuszom. Mit csinaljak? Ez valami betegseg?2019. okt. 11. 23:46
2/2 anonim válasza:
Lehet rövid távúval van baj , lehet hogy csak több vitamin kell vagy több víz ami serkenti az agyműködést. Fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!