A nárciszok/pszichopaták/ kezdetben alkalmazzák a dicséretet a közelférkőzés során?
Mi történik, ha nem sikerül megfelelési kényszert kilakítani a másikban?
Azzal henceget ma, hogy ő marhahúst adott a macskámnak.
Ha nem sikerül akkor keresni fog magának egy másik áldozatot(olyan ember aki nem disszociális személy). Ha két disszociális személy találkozik egymással akkor versengés lesz és az nyer aki letudja győzni a másikat,így az egyik vagy megtörik,és depresszióba esik vagy keres egy másik áldozatot.
Azonban sokan tévedésben vannak, hiszen egy disszociális személy(pszichopata,szociopata,nárcisz) lehet depressziós vagy pánik beteg. Ugyanis a depresszió nem negatív érzelmet jelent,hanem egy mentális betegség. Ilyenkor elmegy terápiára. Megfogadja a terapeuta tanácsait de nem azért hogy jobb emberré váljanak hanem hogy megszüntessék a depressziót,pánikzavart.
Disszociális személyek rendelkeznek úgy nevezett komorbiditásokkal.
Azok olyan zavarok melyeket 25%-al inkább kialakulhatnak náluk.
Ha nem kapnak elég figyelmet, akkor depresszió.
Ha nincsenek források(áldozatok akik biztosítják nekik a figyelmet és haszont.) akkor pánik zavar és ezzel terhelik gyakran hétvégén éjszaka az ügyeleteket.
Ha impulzus kontroll zavarral rendelkeznek akkor Borderline
És ha "kezelni" akarják feszültségüket akkor gyakran drog, alkohol és gyógyszer függőséget.
Mivel szomszédok vagyunk, szerintem próbálkozni fog, ha úgy adódik a kedve szerint.
Amikor idejött lakni többször rosszul lett és megvádolt, hogy én a házban kuksolok és ő megishalhat akár mert én nem nézek rá. Férje dolgozik. Elmondása szerint a lányát hívta fel. Elég zavaros.
És kitalál olyat, hogy a kutya felakadt a lánccal, ő szabadította ki többször. Pánik. Mindig olyan sötét beszéde volt csak a rosszat látta, aggódott, beleszól(t) dolgokba. És vészmadár-nak neveztem őt. Nagyon megsértődött még hónapok útán is emlékeztetett rá.
Nekem akkor lett gyanús ő, amikor a napi kommunikáció során többször mondta:"hülye vagy"
Jó nagyot fordult mert anno kezdetben "szeretlek" "egy isten vagy". Fura volt.
Azután még a beszéde is megváltozott pl. minden mondatába "baz@megel" öregasszony létére, bár tegyük hozzá kocsmáros és takarítónő volt világ életében.
Dominánssá vált.
És egyébként, amikor beszól és nem szólok rá semmit, akkor felnevet. Ezt miért csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!