A tartós szingli lét okozhat depressziót?
Az az igazság,hogy mindenem megvan,sőt eljárogatok néha prostituálthoz is,ha épp a fizikai szüksègleteim akarom kielégíteni,viszont szerelmes,normális párkapcsolatom durván 3 éve nem volt,ez okozhat szerintetek depressziv hangulatot?
27/F
Szerintem nem ha egyszer mindenem megvan, nincs egészségbeli problémám akkor miért lennék depressziós?
Különben is normális párkapcsolatra a mai nők nagy százaléka képtelen sőt nem sokkal külömböznek egy prostitól:D
Szerintem éld az életed úgy ahogy eddig, ha nem akarsz nagy gondot a nyakadra. Egy nővel k..va sok probléma van szerintem egy kapcsolatban!
Mindig lesni a kivánságait, megfelelni neki 100%-ik, tegyed meg a lehetetlen is mert ő nő stb stb.
Majd szerintem később állapodj meg, ha megszeretnél.
Én 1 éve szingli vagyok, de nekem más okom van rá amiért nincs és kb most vagyok a legboldogabb...eddig mindig volt pedig párkapcsolatom.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!