Miért van ez? Miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
Körül-belül egy 6 hónapja szinte minden álmom rémálom volt. Igazából nem én féltem, meg semmi ilyesmi, viszont mindig arról álmodtam, hogy valaki meghal. Legyen az álmomban kitalált személy, vagy valós.
Továbbá olyan furán érzem magam. Az elmúlt hónapokban halt meg pár ember körülöttem. Nem ismertem őket, csak hallottam, hogy távoztak. Ez engem nagyon megviselt. Mármint átéreztem őket. Éreztem az egészet, elmondani nem tudom hogyan. Csak úgy fura volt. Továbbá néha rám tör, hogy egyszer én is a hideg földben leszek. Félelmetes az egész. Nem tudom miért érzek néha ilyet, ha érzem, akkor nagyon letört leszek. Nincsen depresszióm, jól alszok.
Valami ötlet?
2019. okt. 8. 19:55
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy különleges képességed van. Én addig fejlesztettem, mára megérzem/látom ki, mikor és hol hal meg. Rémisztő lehet. Mivel nem vagy depressziós, szerintem nézz körül a témában, de a fekete mágiát kerüld! Le lehet pontozni, nem a százalékok miatt vagyok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!