Magamban teszek kart idegessegemben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Abszolut labilis az idegi allapotom, de tenyleg. Nincs semmk elojel, aztan pl leejtek valamit, legyen az akar teljesen jelentektelen dolog, mint pl lakaskulcs. Es mar teljesen kesz is vagyok. Ilyenkor bemegyek a szobamba, vagy epp ahol vagyok olyan helyre ahol nem lat senki es van, hogy karmolom magam, van hogy beleharapok a kezembe, de olyan is volt mar, hogy sajat nyakamat elkezdtem tiszta erobol szoritani. Egyszeruen nem tudom kontrollalni. Fizikai fajdalomkent elek meg minden durohamot es, ha nem csillapitom vagy terelem el masmilyen fajdalomra, akkor szerintem beleorulnek. Par percig tart egy ilyen duroham es utana se nyugszom le teljesen, barmi tortenik, akarmi kis szirszar dolog, ujra robban az agyam. Napi akar 7-8 ilyen rohamom is van. Felek, hogy egyszer komolyabban kart teszek magamban, volt mar olyan, hogy kiharapzam a kezembol egy ki darabot pl. De ilyen roham kozben a fejem is ugy luktet mint az allat, es a szivem is ver nagyon, akar ezekbol is lehet problemam. Masban nem teszek kart es nem is all fent a veszelye ennek, mert hiaba mas idegesit fel, ilyenkor mindig magamon vezetem le a duhot, de van hogy a falat kezdem el pufolni. Ma pl a terdemet utottem okollel, ami mostanra jol be is dagadt. Nem tudom, mit tegyek, de mar egyre jobban felek, hogy egyszer komoly kart teszek magamban.2019. szept. 26. 22:59
11/11 anonim válasza:
Szakorvosi rendelőintézetnek kell lennie közelebb is. Nemcsak kórházban van pszichiátria!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!