Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy vmi bajom van?

Lehet, hogy vmi bajom van?

Figyelt kérdés
Kicsi gyerekkorom óta hangulatingadozásaim vannak, hol a mennyekben érzem magam és nagyon produktív vagyok, hol nem látom az élet értelmét és meg szeretnék halni. Mindez többnyire egy két hetente változik, de volt arra is példa, hogy reggel még vidám voltam, este pedig szomorú, de minden ok nélkül.de előfordult, h egy periódus több hónapig tartott. Már kisgyerekkorom óta szerettem volna meghalni, vagdostam magam.Egyedül amiatt nem tettem, meg mert nem szeretnék fájdalmat okozni a szeretteimnek.De néha egyszerűen képtelen vagyok elviselni a szomorúságot, ürességet, mindez gyakran fizikai fájdalommal is jár.Sokszor alszok sírva.A legrosszabb mindenben, hogy néha annyira mesés minden a szememben, de akár egy óra múlva már padlón vagyok.Régebben kezembe került az alsós iskolás naplóm , és már abba az öngyilkosságomról írtam. Mi bajom lehet? Depresszió? Bipoláris zavar? Jelenleg nincs lehetőségem pszichológushoz menni. A nővérem és egy barátom tud vmicskét a viselt dolgaimról, de különben mindezt soha nem mondtam el senkinek.Nem tudom, h számít e de gyakran vannak olyan témák, dolgok, amik annyira meg fognak,h rájuk görcsölök, vagy nem tudok leakadni róluk. Mániámmá válnak.Mit tehetnék?

2019. szept. 26. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Ez bipoláris depressziónak hangzik. Nem kell kétségbe esni, gyógyszerekkel remekül ki tudnak egyensúlyozni. Pszichiáter foglalkozik ezzel.
2019. szept. 26. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Sürgősen pszichiáter, vagy zártosztályon fogod találni magad. Gyógyszer nélkül nem kezelhető!
2019. okt. 4. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!