Lehet, hogy az apám egy szociopata?
Már lassan 20 éve, hogy rendszeresen iszik, alkoholista. Ha nem iszik, akkor egy nagyon csendes, magánakvaló ember, viszont ha részeg, ennek a szöges ellentétje. Nagyon agresszív, kötekedő, verekedik, verbálisan és fizikálisan is bántalmazza az embert. Hazudni mindig is jól tudott, szemrebbenés nélkül, mint a vízfolyás... Olyan hazugságokat is ki tud találni és el tudja hitetni az emberrel, amik nagyon abszurdak. Nagyon jól tud manipulálni, megszerzi, amire szüksége van.
Viszont az érzelmeivel nem vagyok 100%-ban biztos... Azt mondja nekem, mint lányának, hogy szeret, sír is közben (persze csak berúgva). Nem tudom, hogy most ezzel is manipulálni akar-e, hogy ne legyek távolságtartó felé, vagy tényleg így akarja-e (amiért egyébként nem tesz semmit, csak a szája jár).
Az utóbbi időben elgondolkodtam azon, hogy az ok, amiért ilyen, az lehet, hogy szociopata, vagy valami hasonló mentális gondja van...
(42 éves egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!