Te hogyan vészeled át az őszi-téli depressziós időszakot?
Figyelt kérdés
Én már most trehányul vagyok. Hosszú ideje már, hogy csak az év első fele az, amikor viszonylag jól érzem magam.2019. szept. 16. 21:01
1/10 anonim válasza:
Nekem nyári depresszióm van.. Kikészít a meleg. Azt úgy vészelem át, hogy igyekszem mindig az adott napra koncentrálni, amíg véget nem ér a meleg,
2/10 anonim válasza:
Depressziós? Ez a kettő a kedvencem, örülök ha vége a nyárnak, igazi pokol volt, amitől már márciusban tartottam...
3/10 anonim válasza:
Én sem bírom a nyarat! Sőt, már nagyon várom a telet. Kabát nélkül nem is érzem magam igazán embernek.
4/10 anonim válasza:
Ahoz képest hogy szeptember van még elégé nyári idő van.Fel van borulva az egész,ez nem az az igazi ősz.
6/10 anonim válasza:
Legjobb évszak,sárgulnak a levelek,hűvös van se hőség se csúszós utak.
7/10 anonim válasza:
A két kedvenc időszakom ez. A tavaszt nem szeretem, nagyon sok negatív emlék és érzés társul nekem ehhez az évszakhoz. Tavasszal mindig erősek ezek az élmények és alig várom, hogy elteljen.
8/10 anonim válasza:
Engem csak az zavar hogy sötét van. Meg a csúszós út amin nem lehet járni. Egyebkent a hőségtől szenvedek. Túléles a nyár majd elajulok a melegben. Gyűlölöm. Tavasz meg ősz a kedvencem felüdolülés ez az idő. Telen meg sokat alszom sokat olvasok és sok hyertyát gyújtok :) a karácsonyt is utálom álszent ünnep az undoríto karacsonyfával meg méues mazas sütikkel. Akkor otthon maradok egy üveg palinkaval és meseket nezek reggeltől estig. Úgy ki lehet bírni.
9/10 anonim válasza:
Mindig arra gondolok, amit várok.
Bár én az őszt imádom, a szülinapom is a jövőhéten lesz. :) Nekem csak a január szörnyű, de az nagyon odavág lelkileg. Elmúlik az ünnepek csillogása, közben sötét van, csúszik az út, és már az emberek sem annyira nyitottak, mint egy hónappal azelőtt.
Olyankor a tavaszra gondolok, és igyekszem belefeledkezni a legkedvesebb tevékenységeimbe, például a rajzolás. A kiruccanásokat is mindenki nyárra, illetve az adventi időszakra időzíti. Nos, pedig vannak zárt fürdők is, illetve a téli táj mézeskalácsok és fények nélkül is szép. Ha esik a hó, akkor érdemes valamilyen téli sportot űzni - én is gyerekként szánkóztam utoljára, de remélhetőleg idén/jövőre ismét eljutok a hegyekbe csúszni párat.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Mindenkinek nyomtam a zöld kezecskét.
2019. szept. 18. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!