Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Te hogyan vészeled át az...

Te hogyan vészeled át az őszi-téli depressziós időszakot?

Figyelt kérdés
Én már most trehányul vagyok. Hosszú ideje már, hogy csak az év első fele az, amikor viszonylag jól érzem magam.

2019. szept. 16. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nyári depresszióm van.. Kikészít a meleg. Azt úgy vészelem át, hogy igyekszem mindig az adott napra koncentrálni, amíg véget nem ér a meleg,
2019. szept. 16. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Depressziós? Ez a kettő a kedvencem, örülök ha vége a nyárnak, igazi pokol volt, amitől már márciusban tartottam...
2019. szept. 16. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom a nyarat! Sőt, már nagyon várom a telet. Kabát nélkül nem is érzem magam igazán embernek.
2019. szept. 16. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahoz képest hogy szeptember van még elégé nyári idő van.Fel van borulva az egész,ez nem az az igazi ősz.
2019. szept. 16. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez a felüdülés ideje
2019. szept. 16. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb évszak,sárgulnak a levelek,hűvös van se hőség se csúszós utak.
2019. szept. 16. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A két kedvenc időszakom ez. A tavaszt nem szeretem, nagyon sok negatív emlék és érzés társul nekem ehhez az évszakhoz. Tavasszal mindig erősek ezek az élmények és alig várom, hogy elteljen.
2019. szept. 17. 07:24
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
Engem csak az zavar hogy sötét van. Meg a csúszós út amin nem lehet járni. Egyebkent a hőségtől szenvedek. Túléles a nyár majd elajulok a melegben. Gyűlölöm. Tavasz meg ősz a kedvencem felüdolülés ez az idő. Telen meg sokat alszom sokat olvasok és sok hyertyát gyújtok :) a karácsonyt is utálom álszent ünnep az undoríto karacsonyfával meg méues mazas sütikkel. Akkor otthon maradok egy üveg palinkaval és meseket nezek reggeltől estig. Úgy ki lehet bírni.
2019. szept. 17. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig arra gondolok, amit várok.

Bár én az őszt imádom, a szülinapom is a jövőhéten lesz. :) Nekem csak a január szörnyű, de az nagyon odavág lelkileg. Elmúlik az ünnepek csillogása, közben sötét van, csúszik az út, és már az emberek sem annyira nyitottak, mint egy hónappal azelőtt.

Olyankor a tavaszra gondolok, és igyekszem belefeledkezni a legkedvesebb tevékenységeimbe, például a rajzolás. A kiruccanásokat is mindenki nyárra, illetve az adventi időszakra időzíti. Nos, pedig vannak zárt fürdők is, illetve a téli táj mézeskalácsok és fények nélkül is szép. Ha esik a hó, akkor érdemes valamilyen téli sportot űzni - én is gyerekként szánkóztam utoljára, de remélhetőleg idén/jövőre ismét eljutok a hegyekbe csúszni párat.

2019. szept. 17. 12:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Mindenkinek nyomtam a zöld kezecskét.
2019. szept. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!