Szörnyű dolgok történtek velem a múltban éa emiatt
szörnyűnek látom az életem és magamat egy
szerencsetlennek. Hogy tudnék szemüveget cserélni?
Figyelt kérdés
Folyton az megy a fejemben hogy "senki nem szeret, egyedül vagyok, felesleges vagyok, értelmetlen az életem, miért törtent velem az a sok rossz dolog"
Pedig van szép saját otthonom, van egy elég jó munkám, a munkatársaim szeretnek. Csaladom és barátaim nincsenek de lehetőséget sem adok régóta. Mert a fent leírt gondolatok pörögnek a fejemben. Ez egy ördögi kör mert olyan rosszul vagyok tőlük hogy panikrohamaim vannak és folyton csak sírnék. Így képtelen vagyok mindenre.
Az én gondolkodásommal nincs gond és csak segíteni próbáltam. Ezzel, hogy mereven elutasítod a segítséget, nekem nem lesz jobb, se rosszabb, csak magadtól taszítasz el egy lehetőséget, hogy jobban legyél. De nem agitállak tovább, én csak elmondtam az én tapasztalataimat, hogy nekem segített és végre ismét úgy élhetek, mint egy hétköznapi ember, nem kínoz tovább testileg, lelkileg ez a szörnyű állapot.
2019. szept. 17. 13:55
12/16 A kérdező kommentje:
Nem segített rajtad mert képtelen vagy elfogadni hogy más nem az akaratod szerint cselekszik. Nem segítesz hanem erőszakoskodsz. Magyarán észre sem veszed magad. Lehet hogy neked nem tűnik fel de totál nem józan amit csknálsz. Látszik a bogyózás....nem szeretnék ilyen lenni. Mert gáz!
2019. szept. 17. 15:12
13/16 anonim válasza:
Bogyózás :D Ez jó. Szorongásra és pánikbetegségre szedem a gyógyszert, amit nálam is poszt traumás stressz okozott (vagy akut stressz szindróma, a fene se tudja). Egy horror volt, amit átéltem 3 hónapig. Most olyan vagyok, mint előtte voltam. Nyugodt, nem húzom fel magam, csak ha tényleg olyan a szitu és neked pedig pusztán azért írtam, mert segítséget kértél és én gondoltam megosztom veled, hogy nekem mi segített. Viszont jelezném, hogy ez az agresszív viselkedés részedről talán szintén a betegséged része (vagy következménye). Ezért is nem haragszom, mert nálam is megjelent a düh anno. Én tényleg csak segíteni szeretnék ...mert látom, hogy rosszul vagy.
2019. szept. 17. 15:32
14/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem bírod ki hogy ne írj többet. Ezt kényszeres viselkedesnek hívják
Látod nekem ilyenem nincs. Köszi hogy szettrollkodtad a kérdesemet. Mivel képtelen vagy ezt befejezni én teszek pontot a történet végere. És nem követem tovább a hozzaszólásokat mert nem vagyok rád kiváncsi. Megjegyzem lehet hogy te pompásan érzed magad de a környezetednek elég fárasztó lehet ez a viselkedés. Nem haragszol rám? :D A hittérítők sem szoktak mikor a fancba küldöm el őket. Mondjuk az rosszabb mert ők spontan hülyek. Te még lehetsz normalis ha kijózanodsz. További jó mulatást. Valamit még mindenképp írj ide, úgy sem bírod ki :D
2019. szept. 17. 15:42
15/16 anonim válasza:
Széttrolkodtam, kényszercselekvés? Ezt párbeszédnek szokták hívni és az nem kényszercselekvés, ha két ember beszélget egymással, még akkor sem, ha a nézeteik különböznek. A "trollkodás" pedig csak őszinte segítségnyújtási szándék volt, de be kell lássam, hogy itt szavakkal nem lehet segíteni.
2019. szept. 17. 15:52
16/16 anonim válasza:
Szerintem csk éld az életed,és ne gondolkodj! Aminek jönnie kell az úgy is jönni fog! Lehet hogy az élet úgy hozza és 10 év múlva,boldog családanya/apa leszel,rengeteg baráttal! Ismerkedj minél többet,szerezz élményeket! Csnálj olyat amitől nagyon félsz.(pl.: ha a magasságtól akkor menj el siklóernyőzni vagy ilyenek.Ha nagyon rossz a kedved akkor csak menj ki egy mezőre,üvölts meg ilyenek.Ha nagyon magányos vagy otthon,vegyél egy kisállatot! :) Menni fog,csak akarnod kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!