Én most őrült vagyok?
Az a helyzet hogy mindig is a rosszaknak szurkoltam a filmekben pl.jasonnek,Michael nyers stb.
De a legnagyobb rajongója jokernek vagyok.És amikor a gothamböl és a sötét lovagból visszanézem a jokeres jeleneteket mindig nevetek akarom ellenére.Leginkább a gothambe.És pl amikor a gothambe fel akarta gyújtani a buszt a diákokkal akkor is neki szurkoltam.És néha csak úgy magamtól is nevetek.17f
Én meg azt élvezem, hogy autókat robbantgatok és embereket mészárolok le a GTA-ban. Néha hangosan beszélek közben: "meghalok parasztok" stb És?
Tudom hogy ez játék. Ennyi.
Te tisztában vagy mi a valóság? Mert akkor nincs gond.
Nem vagy őrült, csak tini.
Kinövöd majd.
Tini koromban amikor horrort néztünk mi is tettük az agyunkat hogy nem felünk, elnevettük a filmet. Aztàn egyikőnk se lett őrült.
Amúgy Joker, Michael Myers és a Venom karakterét èn is szeretem, meg sem vagyok pszihopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!