Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én most őrült vagyok?

Én most őrült vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mindig is a rosszaknak szurkoltam a filmekben pl.jasonnek,Michael nyers stb.

De a legnagyobb rajongója jokernek vagyok.És amikor a gothamböl és a sötét lovagból visszanézem a jokeres jeleneteket mindig nevetek akarom ellenére.Leginkább a gothambe.És pl amikor a gothambe fel akarta gyújtani a buszt a diákokkal akkor is neki szurkoltam.És néha csak úgy magamtól is nevetek.17f

2019. szept. 10. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt élvezem, hogy autókat robbantgatok és embereket mészárolok le a GTA-ban. Néha hangosan beszélek közben: "meghalok parasztok" stb És?

Tudom hogy ez játék. Ennyi.

Te tisztában vagy mi a valóság? Mert akkor nincs gond.

2019. szept. 11. 09:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Persze tudom mi a valóság de egyszerűen én a film megnézése után is csak úgy nevetek ordítva néha.És túlságosan is szórakoztató ha látom a filmbe hogy pl joker megöl valakit.
2019. szept. 11. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy őrült, csak tini.

Kinövöd majd.

Tini koromban amikor horrort néztünk mi is tettük az agyunkat hogy nem felünk, elnevettük a filmet. Aztàn egyikőnk se lett őrült.

Amúgy Joker, Michael Myers és a Venom karakterét èn is szeretem, meg sem vagyok pszihopata.

2019. okt. 7. 03:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is Jeromenak szurkoktam a Gothamben, meg úgy általában Jerome fan vagyok, még se vagyok őrült :)
2020. febr. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!