Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez őrült? Nem...

Szerintetek ez őrült? Nem kéne jelenteni amit kommentelt?

Figyelt kérdés

Ezt írta ez a nagyon beteg személy az egyik főző csoportban egy Laci bácsi elhunyt poszt alá:

Oszt most akkor mi van ha meghalt? Mindenki meghal egyszer, de valakit siratnak, mások úgy halnak meg hogy elkaparják, oszt kész. Ahh, sirassátok, sírjatok érte még legalább két-három évig. Azt kívánom nektek. Ne felejtsetek el feketébe öltözni, remélem fekete van rajtatok tetőtől talpig, még a bugyitok is! Tessék szépen meggyászolni Laci bácsi urat! Gyújtottatok-e már gyertyát szegény Laci bácsiért? Ha nem akkor azonnal térdre! És gyertyákat gyújtani!!! És egy óra hossza csöndben, megemlékezés! Megvolt? Hogyhogy nem?? Na gyerünk, azonnal bepótolni!!!!!!

2019. jún. 10. 23:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Én lefagytam mikor elolvastam, szerintem ez vagy őrült, vagy nem tudom hová tenni.
2019. jún. 10. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem őrült ez, csak irigy hogy miért kap ennyi figyelmet. Lehet hogy rossz emlékei vannak vagy ilyenek. Felesleges volt leírnia,egyszerűen tovább lapozhatott volna.
2019. jún. 10. 23:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Még jó hogy lefényképeztem a kommentjét, csak nem tudom hová küldjem el? Vigyem a rendőrségre? Ez szentségsértés szerintem. Én is szerettem Laci bácsit!
2019. jún. 10. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te most troll vagy? Szentségsértés? Rendőrség? Valóban nagyon érzéketlen és bunkó stílusban írt, de ezzel senki nem fog foglalkozni, mert bunkónak lenni nem törvènysértő.
2019. jún. 10. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy átlagos gyakoris komment,vagy inkább egy átlagos netes
2019. jún. 11. 20:34
 6/8 anonim válasza:
Félig meddig igaza van sajnos, még ha bunkó is. Röhej, hogy a híres embereket évekig gyászolják olyanok, akik nem is ismerték...
2019. jún. 11. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ez őrült akkor engem már pszichiátriára küldtek volna:)

Csak féltékeny...istenem.

2019. jún. 12. 23:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Ó, de jó nem vagyok őrült ezek szerint mégsem, köszi !! :D
2019. jún. 13. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!