Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy viseljem el ezt az...

Hogy viseljem el ezt az igazságtalanság?

Figyelt kérdés

Borderline vagyok, a családdal nagyon megromlott a kapcsolat és engem hibaztatnak... Az nem számít, hogy jórészt ok neveltek ki belőlem ezt, a lényeg a borzalmas viselkedesem amit nem bírtak tolerálni. Részben meg is értem, de azt nem, hogy minden felelősséget rám tolnak, egyedül hagytak és nem törődnek velem, valamint azt is minimalizaltak, hogy mikor vagy egyáltalán találkozhatok e a kisebbik tesóimmal, arra hivatkozva, hogy tőlem védik őket. Nekem ez borzalmasan rosszul esik és fáj és iszonyatosan igazságtalannak tartom. Úgy érzem gyűlölöm őket, hogy ezt tették velem és nemtudok tovább lépni. A betegsegemre hivatkozva hagytak magamra, az az érv, hogy ők mindent megtettek és nekem nem volt jó és elég, ezért mindent jót kívánnak a további eletemhez.

Én úgy vagyok vele, ha lenne gyerekem, nemtudom elképzelni, hogy tudna e bármi olyat csinálni, ami miatt magára hagyom, főleg ha beteg és netán tehetek róla... De ez az ő fejükben nem áll össze, ez, hogy így gondolkozzanak... Úgy érzem marha nagyot csalódtam bennük, hiszen ha az ember a saját szüleitől nem kaphat feltétlen szeretetet, kitől mástól?

Úgy érzem ebbe belerokkanok és nemtudom hogyan folytassam az életem egyedül.

26 N

2019. szept. 8. 06:04
 1/4 A kérdező kommentje:
*"hogy viseljem el ezt az igazságtalanságot" - akart lenni bocsánat
2019. szept. 8. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi az , amit ok neked ronak fel? Mert nem mindegy. Ill az sem mentseg h mi van veled...
2019. szept. 8. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a border alapból egy személyiségzavar, amit sokszor a nem megfelelő családi környezet idéz elő.

Ezáltal kb. nekik is "köszönheted", hogy ilyenné fejlődött a személyiséged.

2019. szept. 8. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen erről beszélek, nem tagadom, hogy én is durván viselkedtem meg tudok viselkedni, de az nem fer, hogy minden felelősséget ramtolnak és magamra hagynak ezzel, és azzal mentegetoznek, hogy ők csak a legjobbat akartak, de nekem ez nem felelt meg...
2019. szept. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!