Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért motivál és pörget...

Miért motivál és pörget annyira a stressz? Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

A stressz az egyik legnagyobb halálfaktor, a rák első számú okozója. Könnyű kiégni és betegnek lenni miatta.

De csak hajrá, légy bátra stresszes, és nem éled meg az 50 éves kort se.

2019. szept. 7. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát amikor a melóhelyre kerültem, nagyon stresszes voltam, de most már kijövök mindenkivel.

Amit kicsit sajnálok is, azelőtt mindig aktív voltam meló után kb. 2-3 órát.

Gondolkoztam rajta, hogy gerjeszteni kéne egy kis konfliktust :)

2019. szept. 7. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy! Fordulj pszichológushoz.
2019. szept. 7. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem rosszból, de lehet, hogy másképp unatkoznál.
2019. szept. 8. 00:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A stressznek pont az az élettani funkciója, hogy felpörgesse a szervezetet az átmeneti igénybevételekre. A hátulütője hogy ami túl nagy lánggal ég, azt hamar elemészti a tűz - ha tartósan fennáll akkor tönkreteszi a szervezetet. Konfliktust másért akarsz gerjeszteni, de nem jó előjel. Keress meg egy szakembert, segíteni fog leküzdeni a gyerekkori démonjaidat. Velük harcolj ne másokkal.
2019. szept. 8. 02:53
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Kár hogy ennyien írnak össze baromságot. A stressz pont arra való, hogy pörgessen, ez a lényege, emiatt tudtunk harcolni, ellmenekülni hatékonyan az emberiség valamennyi korszakában, most kicsit probléma persze hogy a ziróasztalnál ülve ez ccsak gyűlik, és nem fizikai dolgokkal vezetjük le. Ha annyira gerjeszteni karsz valamita zt cska magadnak csináld, ne keverj szart másoknak, mert könnyen lehet hogy aző életükbe jut elég belőle nélküled is.
2019. szept. 8. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert adrenalint szabadít fel, attól pörögsz egy darabig legalábbis..). Én pl. a munkám során tapasztaltam, hogy amikor nagy nyomás volt rajtam, akkor megkétszereződött a tenni akarásom, sziporkáztam :). Persze ez csak egy darabig működött, pár nap után belefáradtam és kikészültem.
2019. szept. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!