Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha 185-190cm magas lennél...

Ha 185-190cm magas lennél másképp tekintenének rád az embereket?

Figyelt kérdés
Csak nézz gondolj vissza azokra az emlékekre, amikor egy magas emberre felnéztél pszichológiai értelemben, csak azért mert fiziakilag magasabb volt és ez elindított egy folyamatot benned

2019. szept. 6. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Sosem volt ilyen, hogy valakire a magasságára "néztem volna fel" átvitt értelemben. Ezeket szerintem az intelligencia, kapcsolatok, hatalom, befolyás határozza meg.
2019. szept. 6. 11:43
 2/5 Metionin ***** válasza:
Soha nem néztem fel pszichológiailag a magasabb emberekre. Nekem ez csak egy testi tulajdonság, ugyanúgy mint a barna szem vagy a szőke haj. 165 cm vagyok, így szoktam meg magam, biztosan fura lenne ha holnap 185 centisen ébrednék fel. De ha alapból akkora lennék, az lenne a megszokott. Biztosan más problémákba ütköznék ruhavásárlás terén mint most alacsonyan de egyébként nem hiszem hogy sok mindenben változtatna. Max. nem kellene felállnom a székre hogy elérjem a felső polcokat.
2019. szept. 6. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2 centivel feljebb kellene nézniük, mert most 183 cm vagyok.
2019. szept. 6. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:

167 vagyok.

Nem gondolnám, hogy ha magasabb lennék, jobban tisztelnének. Ettől függetlenül azt mindig is éreztem, hogy a magasabb embereknél jobban kitűnik, ha szép alakjuk van, és mivel hosszúak, még plusz kilókkal sem tűnnek olyan töpszlinek.

2019. szept. 6. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
én úgy nem néztem fel, inkább csak az volt a gondolat, hogy aki magas pl 190 cm, annak biztos nagyobb a f*ssz*a mint nekem és ez irigységgel töltött el, "hogy milyen jó lehet neki"
2019. szept. 7. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!