Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipolárisok, érzitek ha éppen...

Bipolárisok, érzitek ha éppen (hypo) maniaban vagytok?!

Figyelt kérdés

Ti elő tudjátok idézni tudatosan is a (hypo)manias epizódot? Vagy ha magától jön honnan veszitek észre magatok?

Sajnos mikor nálam ez előjön, (mivel nem tudatos), így nem is tudom alaposan megfigyelni a tüneteim, viselkedésem. Szóval egyfajta "öngyógyító" kísérlet lenne.

Minden értelmes választ köszönök! :)

2019. szept. 4. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

igen, érzem, mert szószerint valamit kell csináljak és kell mennem egyik helyről a másikra. kényszeres cselekvések ezek nálam. ha viszont visszafogom magam, és mondjuk szeretnék aludni akkor rám jönnek a rossz téveszmék, de mondjuk nálam a gyógyszer mellékhatása ez. ha kiürül a szervezetemből, marad a szorongó pánikos depis rész, de még mindig ez a jobb, mint a mániás rész. azt nagyon utálom.

milyen öngyógyításba kezdel? leírnád majd? te szedsz valami gyógyszert?

2019. szept. 4. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
94%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is ugyanilyen vagyok. Éjszaka pörögnek a gondolataim, nem tudok aludni, jönnek a téveszmék. Mindenféle gondolat, meg dolog cikázik a fejemben, feszült leszek, robbanékony, utálatos. Utána a másnap sem jobb, mivel nem tudtam aludni olyan vagyok mint a mosott rongy kétszer. Egyébként meg az az érdekes, hogy én nem tudom mikor vagyok hipomániás, mert olyankor totál megkattanok, csak a kívülállók számára nyilvánvaló ez. Én határozottan pozitívan élem meg ezt az időszakot, mert sokkal több mindent tudok csinálni, több hasznomat veszik. De utána jön a ne mulass, na az nem jó. Elég rossz, de hát mit csináljak.
2019. szept. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!