Mizofonias vagyok. Agyf__szt kapok. Mit csinaljak?
Mar lassan nem tudok csak a szobamban lenni, mert nem birom. Mindig esznek valamit.
Ha egy kocsiban ulok apammal az ragozik es csamcsog. Ez meg idegesitobb, ha kozben telefonal is.
Itthon is mindig esznek vagy ragnak valamit.
Szolni nem szolok, mert akkor jon, hogy en is sok mindennel idegesitem.
De annyira rossz. Anyam is szopogatja a barackmagot. Hat megorulok komolyan. Ha meg szolok elkezd velem veszekedni, hogy en is szoktam enni es o is hallja ha csamcsogok. Nem erti meg, hogy ez nem ugyanaz.
Eddig foleg csak itthon volt ezzel gond, de mar mas embereknel is idegesit. Mi a megoldas?:(
(A mizofonia annyit jelent, hogy nem csak idegesit ha pl valaki csamcsog, hanem duhit. A siras kerulget, ideges vagyok es kepes lennek meg is utni az adott embert. Magamban szitkozodom. Tehat nagyon rossz erzes)
Jaj ne is mondd! Apam is olyan, hogy neha orditva telefonal. Vagy mikor kiszol a kocsibol akkor is ordibal a masiknak, az meg normalis hangerovel beszel es jajj...
Amit meg utalok, hogy eszik es kozben beszelget valakivel telefonon. Es abba sem hagyja az evest, tele szajjal telefonal tovabb.
En is a fulesre gondoltam, de azert meg van, hogy leszid, hogy miert telefonozok mar megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!