Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mizofonias vagyok. Agyf__szt...

Mizofonias vagyok. Agyf__szt kapok. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Mar lassan nem tudok csak a szobamban lenni, mert nem birom. Mindig esznek valamit.

Ha egy kocsiban ulok apammal az ragozik es csamcsog. Ez meg idegesitobb, ha kozben telefonal is.

Itthon is mindig esznek vagy ragnak valamit.

Szolni nem szolok, mert akkor jon, hogy en is sok mindennel idegesitem.

De annyira rossz. Anyam is szopogatja a barackmagot. Hat megorulok komolyan. Ha meg szolok elkezd velem veszekedni, hogy en is szoktam enni es o is hallja ha csamcsogok. Nem erti meg, hogy ez nem ugyanaz.

Eddig foleg csak itthon volt ezzel gond, de mar mas embereknel is idegesit. Mi a megoldas?:(

(A mizofonia annyit jelent, hogy nem csak idegesit ha pl valaki csamcsog, hanem duhit. A siras kerulget, ideges vagyok es kepes lennek meg is utni az adott embert. Magamban szitkozodom. Tehat nagyon rossz erzes)

2019. aug. 30. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez van sajnos. Engem főleg a fiatalabbik nővérem csámcsogása idegesít. De az egész családom gusztustalanul csámcsog. Amikor régebben még szóltam, akkor az volt a válasz, hogy engem zavar, oldjam meg. Megoldottam, kb. soha nem voltam otthon, vagy ha igen, akkor fent a szobámban. Természetesen azóta emiatt veszekszenek velem. Sajnos erre nincs nagyon megoldás.😕 Az meg a másik hogy anyám üvöltve telefonál és legszívesebben leszúrnám magamat (a legrosszabb a kocsiban hallgatni). Én azt ajánlom neked, hogy fülhallgatóval menj le. Nálam most ez vált be a legjobban.
2019. aug. 30. 21:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaj ne is mondd! Apam is olyan, hogy neha orditva telefonal. Vagy mikor kiszol a kocsibol akkor is ordibal a masiknak, az meg normalis hangerovel beszel es jajj...

Amit meg utalok, hogy eszik es kozben beszelget valakivel telefonon. Es abba sem hagyja az evest, tele szajjal telefonal tovabb.

En is a fulesre gondoltam, de azert meg van, hogy leszid, hogy miert telefonozok mar megint.

2019. aug. 30. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Tesom meg anyam is durva amugy. Tesom ugy iszik, hogy kozben beleliheg a poharba es hangosan nyel. Anyam meg fel ora alatt iszik meg egy pohar vizet. Apronkent kortyolgatva.....ah nagyon rossz
2019. aug. 30. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En a mellettem ulo kollegat tudnam agyonverni ha eszik vagy iszik. Inkabb kimegyek a mosdoba olyankor, hatha abbahagyja addig. Elviselhetetlen. Total aterzem!!
2019. aug. 31. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En is mizifonias vagyok. Engem neveloapam csamcsogasa akaszt mar ki teljesen. O is egezs nap vmit ragcsal es hangosan cuppog, nyamnyog kozben. Mar lassan anyam is kezdi atvenni. Sokszor lemondom mar a vasarnapi ebedet is mert tudom h mi vár rám. A legrosszabb amikor halat eszik es azt kepes 1 óráig is nyamnyogni a szalkak miatt. Zavar az is ha becsukom a szobam es athallatszodik a tv hangja a masik szobabol. Szinte sirni tudnek. Borzasztó egy betegseg!!!!!!!!!
2019. szept. 14. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!