Legszívesebben elmennék itthonról lakni. Ami miatt nem teszem, csak az hogy nem akarok további fájdalmat okozni a családomnak. Pszichiáterhez is ezért nem megyek mert ha megtudnák akkor is utálnának. Mit csináljak?
azt mondanák hogy annyira utálom őket hogy idegenekkel kell megbeszélnem a problémáim.
pedig nyilván szó sincs erről. Azért nem mentem még el itthonról mert szeretem őket
Hány éves vagy? Szerintem költözz. Ha már most is utálnak, nem mindegy?
Szabadulj meg tőlük, és nem leszel korlátozva.
"azt mondanák hogy annyira utálom őket hogy idegenekkel kell megbeszélnem a problémáim.
pedig nyilván szó sincs erről. Azért nem mentem még el itthonról mert szeretem őket"
Hát akkor próbáld előbb velük megbeszélni. De ha nem lehet, akkor mégiscsak marad az, hogy máshoz fordulsz. Ha adtál esélyt a családnak, akkor utána már magadnak is adj: ne hagyd, hogy így kelljen élned, ilyen életuntan, hanem szépen fordulj szakemberhez. Saját magadhoz is legyél jó, ne csak a családodra gondolj - arra a családra, akik miatt legszívesebben elmennél otthonról lakni... nyilván nekik is van részük benne, hogy ilyen ramatyul érzed magad, mégis csak rájuk akarsz tekintettel lenni, magadra nem?
Neked most orvosra (pszichiáterre), vagy legalábbis pszichológusra van szükséged. Keress egyet! Mire vársz? Egyáltalán hány éves vagy? Ha még tanulsz, iskolapszichológust is kereshetsz. Ha meg már elmúltál 18, akkor felnőtt ember vagy, azt teszel, amit jónak látsz, a családodnak sem vagy köteles beszámolni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!