Nem fogom sokaig birni, mit tegyek?
Az utobbi 1 evben minden "osszejott", szoval eleg pocsekul vagyok... Nem tudok beszelgetni senkivel, amugy is mindenkinek meg van a maga baja. Voltak terveim, de a szuleim leszoltak es elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban (tanulas), szoval meg ezert se tudok lelkesedni.
Egyre gyakrabban tornek ram ongyilkos gondolatok... Regen vagdostam magam, emiatt nem tul szep a karom es nem szeretnem tovabb ronditani, de megis kesztetest erzek ra. Mit tegyek?
Jo tudom, hiszti meg b*zis stb... Mas is volt igy, elhiszem. Sajnos en ehez kevesnek erzem magam, folyamatosan rossz dolgok tortennek es maganyos vagyok. Probalom a kiutat keresni, de egyre melyebbre csuszok :(
23/L
Kezdj el sportolni! Segíteni fog.
Endorfin termelődik közben és amúgy sem a problémáidon fogsz rágódni. Az önbizalmat is erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!