Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem fogom sokaig birni, mit...

Nem fogom sokaig birni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utobbi 1 evben minden "osszejott", szoval eleg pocsekul vagyok... Nem tudok beszelgetni senkivel, amugy is mindenkinek meg van a maga baja. Voltak terveim, de a szuleim leszoltak es elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban (tanulas), szoval meg ezert se tudok lelkesedni.

Egyre gyakrabban tornek ram ongyilkos gondolatok... Regen vagdostam magam, emiatt nem tul szep a karom es nem szeretnem tovabb ronditani, de megis kesztetest erzek ra. Mit tegyek?

Jo tudom, hiszti meg b*zis stb... Mas is volt igy, elhiszem. Sajnos en ehez kevesnek erzem magam, folyamatosan rossz dolgok tortennek es maganyos vagyok. Probalom a kiutat keresni, de egyre melyebbre csuszok :(

23/L

2019. aug. 30. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Kezdj el sportolni! Segíteni fog.

Endorfin termelődik közben és amúgy sem a problémáidon fogsz rágódni. Az önbizalmat is erősíti.

2019. aug. 30. 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem gondoltal meg arra, hogy pszihologushoz fordulj? Konnyitene a lelkeden es segitene biztosan! Az mar jo dolog, ha felismered, hogy baj van, es az meginkabb, hogy segitsegre szorulsz. Vesziteni nem veszitenel semmit, egy probat meger. Nekem is volt sok nehezsegem az eletben, nagyon sok mindenen keresztul mentem, volt hasonlo gondolatom, de nem szabad feladni, ami nem ol meg az erosebbe tesz, es ez igy igaz! Ne dobd el az eleted akarmi tortenik, minden okkal tortenik, akadaly mindenki ele kerul az mar rajtad all megoldod-e a lecket es hogyan. :)
2019. aug. 30. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Elso kommentelonek igaza van, mikor sok minden osszegyult elkezdtem futni jarni es mint a testem, lelkemnek is jot tett, gyógyított kivul belul :) fuss Forest fuss! :)
2019. aug. 30. 08:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, nagyon kedvesek vagytok!
2019. aug. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!