Mit csinálnál az életeddel ha lenne 100 milliód, de semmi szociális élet, és fogalmad sincs, hogyan kell barátkozni?
100 millió ft mellett depresszió????
Van baj....
Ennyi pénzből életem végéig le lenne a gond, csavarognék, utaznék!
Minek szociális élet? Franc se kíváncsi a sok lehúzós emberre!
Ebből mind megvan, csak a száz millió nincs. :/
Amúgy 100 millió forint nem olyan nagy pénz, hogy életem végéig elég legyen, úgyhogy valószínűleg ugyanúgy élnék, mint most is, semmit nem változtatnék.
Ha mondjuk 100 millió amcsi dollárról lenne szó, akkor már nyugodtabb életem lenne. Először is felmondanék a munkahelyemen, aztán vennék valahol az emberektől távol, de azért a civilizációhoz közel egy klassz kis házat, utána ott ellennék életem végéig egyedül. A kaját meg egyebeket meg házhoz rendelném, hogy azért se kelljen kimozdulni. Ó csodás álomélet!!
Először a depressziót kell elkezdeni kezelni, emellett elmenni autizmus vizsgálatra, mert lehet, hogy rajta vagyok a spektrumon. Aztán a depresszió javulásával elkezdenék társaságba járni, mert a képességeim csak úgy fejlődnek.
Megjegyzés: A 100 millió mellett nem aggódnék annyira, hogy mi lesz velem. Azért nem rúgatnám ki magam, de kifizetném a diákhitelemet, és lassanként elkezdeném felújíttatni a házat. Nem túl gyorsan, hogy ne legyen gyanús. Vennék még néhány dolgot, amit nagyon szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!