Kényszerbetegségre (OCD) kinek milyen gyógyszer vált be?
"Mit irassak fel?"
Aztán jön az "amit felirtak hogyan szedjem?", aztán a "túl sok rémtörténetet olvastam neten, most azonnal abba akarom hagyni, írja meg valaki hogyan", utána megszületik a saját rémtörténeted.
Ez úgy müködik, hogy felkeresed a háziorvosod, elmondod neki a tüneteket, ajánl neked szakembert, ad hozzá beutalót. A szakorvos eldönti milyen gyógyszer jó neked, te pedig nem IRATSZ FEL SEMMIT, hanem követed annak az utasításait, aki ezt tanulta X évig. Majd rendszeresen konzultálsz vele, és bármikor nem tetszik amit mond, vagy nem bizol benne, másik szakembert keresel és NEM GYOGYSZEREZED MAGAD AD HOC JELLEGGEL!!!
Bpn több száz pszichiáter van! Keress rá google-ön neked melyik szimpatikus..
Nem értem mi tart vissza.
De NE IRASS KI vele semmit, amit gyakori kérdéseken tanácsoltak, mert kitér a hitéböl (joggal).. majd Ö megmondja!!!
Ja és már 45percet várnod kellett, borzasztó. Elmorzsilok egy könnycseppet. A problémád is ilyen súlyos volt, nem csodálom ha placebót kaptál rá.
Menj el magánhoz, az lesz neked való.
Tudok ajánlani helyet, ha 30ezer/alkalomért megfelel. Nagyon jók!
szia
én (elalvás előtt) anafranilt szedek+parnassan
idegességre helexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!