Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert jobb estere a kedvem es...

Miert jobb estere a kedvem es reggel meg jon a totalis depresszio es szorongas?

Figyelt kérdés
Keso du-estere lesz jobb. Pont mikor meg aludni kene menni.

2019. aug. 25. 00:16
 1/5 1112 ***** válasza:
100%
Mert este már megszabadultál, túlvagy az aznapi gondokon. Meg pl nemtom, ilyen nyugodtabb, nyugalmi állapotba kerülsz, egyrészt, mert nem is kell rohannod sehova; másrészt este már csücsülsz csak békésen, és nincs semmi teendő; harmadrészt hallottam egy ilyet, hogy estére az embereknek, de mindenkinek , szal el kezd menni az aurája az indigószín felé, és hogy akkor már magasabban is rezeg gondolom az ember este. Meg pl mondjuk megcsináltad a napi szokásos kis szertartásaidat; pl gyertyát gyújtottál,és nézted, milyen szép, megkajoltál, esetleg már tisztálkodtál is, vagy leültél a kanapédra, elterpeszkedtél, és már csak láblógatás, olvastál valami jót, valami izgiset, amit nem ráderőltettek, hanem te akartál, és aznap már nem is kell elmenned otthonról. Szal, túl vagy a napon,a z aznapi teendőkon.
2019. aug. 25. 00:26
 2/5 1112 ***** válasza:
76%
*de egyik se bizti, de szerintem akár mind közrejtászhatnak.
2019. aug. 25. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hormonok és bioritmus okozzák. Reggel a legmagasabb a vérben a kortizol szint, ami egy stressz hormon. Napközben ennek nagyrésze kiég, elfogy, ezért estére megnyugszunk. Igen ám, de a kortizol éjjel újra termelődik. A depis, szorongós állapotokban mindig rosszabb a reggel.
2019. aug. 25. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Bezony, viszont minél hamarabb menj el egy pszichológushoz, mert rosszabb lesz, ha nem kezdesz vele semmit. Pszichiáterhez csak akkor menj el, ha beszéltél pszichológussal.
2019. aug. 26. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A depresszió egyik legjellemzőbb tünete az, hogy reggel a legrosszabb a lelkiállapot, ezt sajnos megtapasztaltam.

Az okokat már leírták előttem.

2019. aug. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!