Ti mit éreznétek ha nemkívánatosak lennétek a családotkoban?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem az én családom, én nem mentem férjhez. De kiutált vagyok, nem kívánt, csak megtűrt. Anyám azt mondta jól tönkre vagyok menve, de olyan hangsúllyal, hogy nem sajnálatból mondta hanem elégedetten. Mindenki utál és lenéz. Azt hiszik a faluban is h bolond vagyok, mert nem mentem férjhez, meg nem is fiúzok. Minden más nőnek már van vagy három gyereke, a korosztályomból. De engem sosem érdekelt a férjhez menés, se a gyerek szülés. Azt hiszem más vagyok, másképp gondolkodok mint a többi, és ezért bolondnak néznek. Nekem az önmegvalósítás volt gyerek korom óta az álmom, persze ez nem sikerült, hiszen teljesen elnyomtak. Nem panaszkodni jöttem, tanácsért inkább. Ha mindenki utálna te mit tennél?2019. aug. 21. 11:58
1/4 anonim válasza:
Fogod magad, és elköltözöl az ország másik végébe, és nem mondod meg hol laksz.
Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Ez csak addig tűnik szörnyűnek, amíg egy fedél alatt éltek. Amint képes vagy függetlenedni, már nem fog érdekelni. Én azt mondom, haragudni sem kell, egyszerűen csak, ha nem kedveltétek egymást, akkor természetes, hogy nem keresitek egymást.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezek akkor is szidnak és mocskolnak, ha nem lakom náluk. Voltam már távol a háztól, mégis erősen szidtak, és gyűlölködtek, akkor is, pedig nem voltam itt. Lehordtak mindennek. Sőt a bátyám fa--opónak nevezett engem, engem, aki egész életében rendes volt. A halálom után is mocskolnának. Ha még öngyilkos lennék is, miattuk amúgy de azt fogják mondani hogy bolond voltam, azért tettem! Még halottan is szidnának engem, sehogy sincsenek velem kibékülve, akár élek, akár nem. No, igen, ha elköltöznék, akkor is szidnának, zsarolnának érzelmileg, keresnének..tudom mert ismerem őket. Ebből nincs kiút!
2019. aug. 21. 12:25
4/4 anonim válasza:
Elköltözöl, telefonszámot váltasz, és ennyi.
Van kiút. Csak nem sajnáltatni kell magad, hanem tenni valamit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!