Lehetséges hogy pánikrohamom volt?
Voltak már hasonló elményeim, de ennél mindig enyhébbek.
Ma munka közben jött rám. Először csak ideges voltam, idegennek éreztem a gondolataim, minden homályos volt.
Majd rosszabb lett.
A fejem káosz volt, úgy éreztem megőrülök. Folyt rólam a víz, nem kaptam levegőt, hányingerem volt és iszonyatosan szédültem. Bezártam magam a fürdőszobába, és lefeküdtem a földre, összegubóztam, elszámoltam 100ig. Magamban közben azt ismételgettem, hogy bezártam az ajtót, biztonságban vagyok stb..
Utána úgy éreztem lassan visszakapom az elmém, de fizikailag még mindig rosszul voltam. Szúrt a mellkasom, és még mindig hányingerem volt.
Olyan 3 óra alatt múlt el, nagyon lassan, fokozatosan.
Nem vagyok biztos benne, hogy mi ez, mert nem ismerem a pánikroham pontos fogalmát. De leginkább erre gyanakszom. Szerintetek?
Köszi a válaszokat. Most hogy utánaolvastam, elég biztos vagyok benne, hogy az volt.
"A tünetek:
intenzív, elviselhetetlennek megélt, rossz közérzet; (megvolt)
menekülési késztetés; (megvolt)
kontrollvesztéstől, megőrüléstől, haláltól való félelem;(megvolt)
légszomj (a beteg érezheti úgy, hogy mindjárt megfullad); (megvolt)
a beteg úgy érzi, minden kicsúszik a kezéből;
szapora szívverés;
kipirulás;
izzadás; (megvolt)
reszketés, hidegrázás;
szédülés; (megvolt)
émelygés; (megvolt)
hőhullámok;
görcsös hasi és/vagy mellkasi fájdalom; (megvolt)
fejfájás;
gyengeség; (megvolt)
gombócérzés a torokban, nyelési nehezítettség
Azért gondoltam megkérdezem itt is, hisz nem tudom mit tegyek ilyenkor. El kéne mondanom bárkinek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!