Vélemény erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, mikor be feküdtem a pszichiátriai szakosztalyra, az orvosok autistanak véltek. Viszont apám és és nevelőanyjam ugyveltek kivesznek mert ellenkeztek az orvos állításaival. Ők úgy gondoltak pszichopata vagyok. Sosem volt jo kapcsolatom velük. Egyik este megnezzettek velem egy filmet ami egy pszichopata fiúról szólt akit szinten autistanak véltek mivelhogy nem beszélt. Idősebb korában kinyírta osztalytarsait... stb (a film címe: Beszélnünk kell Kevinrol)
Most anyámmal elek
2019. aug. 17. 19:29
1/2 anonim válasza:
Az orvosok tipikusan jobban értenek hozzá, mint a szülők. A "pszichopata" tudtommal nem egy létező diagnózis. Az meg marha fura, hogy apádék filmekkel bizonygatják neked, hogy valami bajod van. Miért gondolják ezt rólad?
2/2 anonim válasza:
Egy igazi pszichopata nem tudja magáról hogy pszichopata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!