A gyári munkának az unalmától és monotonitásától tényleg romlik az elmém állapota vagy normális amit csinálok?
Szerintem nem károsítja. Ha valaki így viselkedik mint te, az gyári monoton munka nélkül is így viselkedne.
Dolgoztam gyárban 6 éven át. Igen, unalmas, monoton, de ettől még senki nem kattan be. Én munka után tanultam, olvastam. Munka közben zenét hallgattam, vagy rádiót. Sikeresen lediplomáztam. Jelenleg is monoton munkát végzek egy laborban gyógyszerészként.
Igen, amúgy is ilyen vagy. Az aki észre sem veszi, és magában beszél, hadonászik. Fel sem tűnik neked, hogy kényszeres viselkedési gondjaid vannak. Napi szinten látni normális embereket akiknek fel sem tűnik, hogy pl:
- beszélgetnek magukban
- nevetnek vagy látszólag vitáznak magukban
- ütögetik magukat( ez akkor fordul elő, amikor valami nem úgy sikerül vagy alakul pL. munkahelyen)
- tördelik a kezüket folyamatosan.
. kányszers mozást csinálnak. Pl: lábdobogás, térd ütögetése.. csettingetés, fura hangok kiadása.
Ezeket a kényszeres viselkedéseket kéne korrigálni, mert ha nem teszed egyre gyakoribb, hangosabb, furább lesz. Az emberek meg joggal fognak idiótának nézni, mert fogalmuk sincs, hogy egy látszólag normális kinézetű, kultúrált megjelenésű ember a buszmegállóban miért nyeírt mint egy ló, vagy miért veszekszik a szemetes kukával..
Ez nem a gyári meló hibája.
A gyári szalagos meló eleve nem embereknek, hanem még állatoknak se való. Rabszolgasors. Igen, teljesen kikészíti az idegrendszert. Zombivá tesz.
Nem csodálkozom,hogy a tünetek már jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!