Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, ha undorodom ezektől...

Normális, ha undorodom ezektől a nőktől?

Figyelt kérdés

Nem mindegyiktől, csak egy specifikus részétől. Vannak azok a nők, akik szépek, csinosak, nincs repedt sarkuk, nem áll rajtuk undorítóan a ruha a hájuktól. Ezek oké, de vannak azok, akik a bkvn valami orrfacsaró, 2 hétig napon bűzlő döghús szaguk van, kókusz aromával. Elviselhetetlen. Vastag a vádlijuk, magassarkú cipőben járnak, a sarkuk repedt, a bőrük nagyon ráncos és még a fent említett szag is hozzátársul. Nem tudom, de valamiért ezt az utálatot és undort váltja ki belőlem. Ha még arroganś is néhány, akkor pláne. Csak nekik mennék, és megtépném őket, beverném a fejüket a betonba, főleg az ilyen nyugger vénszasszonyoknak, akik tolakodnak. Fájdalmasan buták is páran.

Szóval nem tudom. Ti éreztek iylen? Férfiaknál ritkán tapasztalok ilyet, én is nő vagyok, fiatal nő. A férfiak mintha sokkal normálisabbak lennének és nem fognak felvenni igénytelen ruhákat, mert azt hiszik, az szép.

2019. júl. 26. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem normális. Sőt, azt is mondhatnánk, egy elmebeteg leírását olvashattuk.

"Csak nekik mennék, és megtépném őket, beverném a fejüket a betonba" - beteg vagy, nem is kicsit, orvos javallott.

2019. júl. 26. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

“Csak nekik mennék, és megtépném őket, beverném a fejüket a betonba”

Mókás, hogy próbálsz papolni a nőiességről, miközben ilyeneket írsz. Ugyan én is nő vagyok, de te is inkább lennél büdös, mint ok nélkül ilyen mérhetetlen agresszív.

2019. júl. 26. 17:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Arról még nem hallottál kedves első, hogy mindenkinek vannak ilyen gondolatai? Igen, még neked is! Ezt az agressziót elnyomjuk magunkban, de gondolatban néha hasznos kiélni. Különben egy frusztrált izé leszel, aki a környezetével való konfliktusokbam éli ki a dühét.
2019. júl. 26. 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nincsenek ilyen gondolataim - és nem vagyok frusztrált izé, vannak elhanyagolt nők és férfiak (abból többen), de a távolságtartáson kívül nem szoktam foglalkozni velük.

De a pszichologizálás (a "mindenkinek" "elnyomja" frusztrált" )még jobban megerősíti a tényt: beteg vagy, pszichotikusokra jellemző az ilyen pszichologizálás.

2019. júl. 26. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem nincsenek ilyen gondolataim, hogy legszivesebben súlyosan bántalmaznék másokat fizikailag, főleg ilyenért, hogy büdösek és repedezett a sarkuk. Ha ennyi agresszió van benned az tényleg nem egészséges, vezesd le sporttal, csak ne küzdősportot válasz, mert amilyen agresszív és indulatos vagy, még a végén tényleg neki mész valakinek a semmiért. Szedj Milgammát az idegeidre.
2019. júl. 26. 18:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Te meg tuti fideszes átlagos magyar, akinek fogalma sincs a mentális betegségekről, csak dobálja a beteg jelzőt mindenkire, h vmit kompenzáljon.

Miért is lenne pszichologizálás? Ez tény, hogy mindenkinek vannak agresszív gondolatai, ha neked nincsenek akkor te vagy a beteg.

2019. júl. 26. 18:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Oké, veszek magneb6ot. De nem a repedt sarkuk miatt mennék nekik, attól pusztán undorodom. Hanem aki tolakodik, hangosan telefonál, meg kötekedik.
2019. júl. 26. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak te vagy fájdalmasan buta.
2019. júl. 26. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit irritál egy-egy ember, van akiktől akár utálkozunk is (pl én ha büdös valaki attól nagyon) de ennyi elfolytott agresszió nem "normális", sajnos. Nyilván nem tépsz meg senkit a való életben ilyenek miatt, de így a saját egészségedre fog rámenni ez. Javaslom hogy valami módon, önismereti csoporttal, csoportterápiával, egyébbel, próbáld ezt feldolgozni. Ez nem betegség önmagában, de simán meg fog betegíteni.
2019. júl. 26. 19:46
 10/11 anonim válasza:
Szerintem azok az emberek akikről beszélsz nem tehetnek róla, hogy vastag a vádlijuk, és arról sem hogy repedt a sarkuk meg hogy milyen szaguk van. Arról meg te nem tehetsz hogy undorodsz tőlük, csak inkább tartas magadban.
2019. aug. 20. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!