Valaki valami ötlet? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy pszichésen lehet produkálni olyan tüneteket mintha az ember terhes lenne? Szűz vagyok még, egyszer a fürdőkádban önkielégítettem, és azóta paranoiásan arra gondolok hogy terhes lettem tőle, hogy volt a kádban valami. Holott tudom, hogy nem lehetséges, mégis annyira rettegek a terhességtől. Volt már valaki így? Mit tudott ellene tenni? Már különböző tüneteket is produkáltam, sőt késik is két napja. Nagyon félek.2019. júl. 31. 15:55
1/13 anonim válasza:
Egy jó agykurkász csodákra képes, próbáld ki.
2/13 anonim válasza:
Szerintem egy biológia tankönyv is megteszi elsőre.
3/13 anonim válasza:
A test sok tünetet tud produkálni, ha az agy bebeszéli magának.
Terhesség sperma nélkül még csak Szűz Máriának sikerült.
Egy komplett idióta vagy, és alig várom, hogy elkezdődjön az iskola, ez a sok hülye gyerek eltűnik egy időre szeptembertől!
4/13 anonim válasza:
Létezik álterhesség de nálad nem erről van szó.Keress fel egy szakembert.
5/13 anonim válasza:
Te vagy nagyon hülye vagy, vagy kamu ez a kérdés. Á, ennyire hülye nem lehet valaki! Vagy igen?!
6/13 anonim válasza:
Fogj szépen a kezedbe egy vaskos biológia tankönyvet, és izomból csapd arcon magad vele.
7/13 anonim válasza:
Koncentrálj valami másra, mert ez jó nagy hülyeség! Sportolj például napi szinten.
8/13 anonim válasza:
Igen. De elég hülye dolgokkal foglalkozol. Bocsi
9/13 anonim válasza:
Nyugi nem vagy terhes, ezt csak bekepzeled de ezt te is tudod. Tedd fel a kerdest magadnak: kepzeled? Igen! Ferfival voltal? Nem! Ahhoz tobb kell h terhes legyel!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2019. aug. 26. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!