Lehetséges hogy modafinil függő lettem?
Figyelt kérdés
Vettem pár hónapja 10 szemet, mert úgy éreztem hogy kell az egyetemhez. Viszont azóta teljesen káosz az életem, nem tudok koncentrálni a tabletták nélkül, állandóan fáradt vagyok, amikor meg szedem folyton izzadok, pánikrohamok jönnek rám a legváratlanabb helyzetekben, és szinte egyfolytában óngyilkos akarok lenni. Létezik hogy mindezért 10 nyomorult szem "placebo" felelős? (netről rendeltem, szinte biztos voltam benne h kamu). Menjek el ezzel orvoshoz?2019. júl. 26. 08:42
2/4 anonim válasza:
Nem lehetséges, hanem pontosan ez történt.
3/4 anonim válasza:
Én is szedtem, de nem lehet rászokni, nem okoz sóvárgást mint a tudatmódosító szerek.
Szerintem más miatt van.
4/4 anonim válasza:
Fogalmad nincs, hogy mit etettek veled! Életveszély netről "gyógyszert" rendelni! Ha ilyen súlyos panaszaid vannak hónapok óta, akkor feltétlenül menj orvoshoz. Csak az a baj, hogy az egyik drogtól való függést (ráadásul nem is lehetnek biztosak benne, hogy mitől) egy másik droggal fogják tünetmentesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!