Képzeletbeli barátok felnőtnél?
Nem teljesen értem, hogy az miért számít a kapcsolatban, hogy tudok-e erről nyíltan beszélni vele. Nem vagyok szakember, és ha neadjisten ő hisz a létezésükben, akkor mindent mondhatok neki, ezen nem fog változtatni, és maximum azt mondaná, hogy akkor ne higyjem el.
Ez nem azon múlik már, hogy mennyire jó a kapcsolatunk. (Amúgy nagyon jó, és ezért is lehet hogy ezek a karakterek nem jönnek szóba és "Nem keresik" őt.)
szerintem elég egészségtelen hogy a barátaival beszéled ezt meg (mert könnyen lehet hogy nem reális a véleményük a dologról, meg már alapból úgy állsz hozzá hogy "karakterek", és akkor adják alád a lovat hogy milyen bolond a gyerek stb)
, én nem értem, hogy miért nem lehet rákérdezni, hogy figy már tetykóm, öreg bástya, elég furák ezek a történetek, meg az is hogy se facebookon, se sehol nincs nyoma ezeknek az embereknek, én gondolok hülyeséget, vagy ezt csak valamiért kitalálod?
erősen kétlem hogy itt konkrétan arról van szó hogy ő beszélget meg találkozik magában is ezekkel az "emberekkel", szerintem rengeteg ember ad elő ilyen kiszínezett történeteket, hogy nekem ez a haverom ezt meg azt csinálta, meg mittudomén, azt közbe nem is létezik a haver. kb minden második ember mond időnként ilyeneket.
szerintem ez egy negatív irány hogy a barátaival megbeszélitek hogy milyen diló a srác, legalábbis én megfeszülnék ha a nőm a barátaimmal beszélné meg az én labilis lelkiállapotomat, semmi közük hozzá, hogy egy kapcsolaton belül te hogy állsz ehhez a dologhoz, ezt neked meg a barátodnak kell megbeszélni.
kérdezz rá, aztán valahogy csak reagál, ha defenzív lesz akkor meg hagyd annyiban, de szerintem itt továbbra is arról van csak szó, hogy pl. imponálni akart neked azzal, hogy előadott egy ilyen történetet hogy X ember meg történés miatt jött veled össze, és akkor ez milyen csodálatos dolog.
Esetleg szégyelli hogy kevés barátja van/volt, és ezért adja elő mintha több, érdekesebb, izgalmasabb barátja lenne mint valójában.
Én nagyon valószínűtlennek tartom, hogy ezeket az "embereket" ő valójában élő személynek tartja (amennyiben tényleg nem léteznek), szerintem simán csak szeret kiszínezett történeteket előadni, mint oly sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!