Orrfolyás/dugulás ellen mit javasoltok?
Pár napja megfáztam, azóta folyamatosan szenvedek az orrommal. Ha nem cseppentek bele, akkor teljesen eldugul, csak a számon keresztül tudok levegőt venni, amitől már a szám van kisebesedve. Ha cseppentek -mint most- akkor meg 3 percenként kell fújni az orromat, folyamatosan szipogok. Meddig fog ez még tartani? Már 3 napja megy. Se ízt, se szagokat nem érzek.
Voltam már megfázva, de ilyen sokáig még sose tartott. :(
Házi praktikák, bevált módszere van valakinek az orrfolyás gyors elmulasztására?
csinálj kammilás teát, hajolj a fazék fölé,teríts magadra egy törölközöt.és maradj ugy egy ideig,had párologjon és lélegezz mélyeket!(megfázásra)és igyál is kamillás teát!
vegyél rágót,mentolosat,vagy mentacukorkát,nekem ez bevállt!
Torkom is fáj, ezért gondolom, hogy megfázás.
Asszem ma vagyok a mélyponton. Viszont ha holnap se javul, elkezdek gyanakodni.
Köszönöm a tanácsokat.
első vok.
lehet h tényleg megfáztál,de amit előzőben olvashatsz,lehet allergia is.ezt kiderítheted egy allergia teszt-el,(ált-ban tütőgyógyász-on csinálják)
mert az allergia sokkal rosszabb mint a megfázás.higgy nekem,én tudom.sajnos.de..van rá gyógyszer!hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!