Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Medrollal kapcsolatos vélenyek...

Medrollal kapcsolatos vélenyekre lennék kiváncsi ki hogy szedte és mennyit, volt e mellékhatása?

Figyelt kérdés
Ab.kúra után ezt kaptam nem vette le a testemben a gyulladást ezt irta a doki :( azt sem tudom hogy álljak neki elmondta hogy kell bevenni stb.bennem van a félsz mert kisgyerekkel vagyok és ha kijön a mellékhatás? Bármelyik...
2019. máj. 21. 05:58
 1/1 anonim ***** válasza:
A Medrol ugye szteriod. Én viszonylag sokáig szedtem nagy mg-ot. Kezdő dózis reggel-este 1 volt, több napig, majd ezt követően 2 nap csak reggel majd 2 napig csak fél. Hirtelen ugye nem szabad abba hagyni. Nálam a szteriod alapvető mellékhatásai jelentkeztek igaz ezek hosszú kúra alatt. Vizesedés, fokozott szőrzet, vizesedésből adódó terheléses légszomj. de ha csak rövid ideig szeded nem lehet baj. többször szedtem néhány napig akkor nem jelentkezett semmi nálam.
2019. máj. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!