HPV virus? Mennyire vagyok fertőzve?
Figyelt kérdés
5 tyúkszem van a talpamon. Ittam már olyan után aki pl hajlamos herpeszre (nem akkor ittam amikor kijött a herpesze), szexuális életet élek. A cipő is feltörte a lábam, de egymás után jönnek ki sorra a tyukszemek... valakinek volt már hasonló problémája? Ez mit jelent, HPV-vel vagyok fertőzve (nagyon)?2019. ápr. 23. 15:42
1/3 anonim válasza:
A HPV egy rák (humán papiloma virus) a tyúkszem nem egyenlő a rákkal. Tájékozodj. Google a barátod...
2/3 anonim válasza:
Első: neked sem ártana. A HPV nem rák, hanem ahogy a nevében is benne van, vírus.
3/3 anonim válasza:
#1, amikor a h*lye okoskodik...
Vagy benne van a szervezetedben a HPV, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!