A kialakult herpeszre az ecet jó?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 20:28
1/13 anonim válasza:
Szrrá marja..sebes lesz. Fhagymàt szoktam rátenni,fertőtlenítőt, szegfűszegolajat.
2/13 anonim válasza:
Zovirax, Telviran vagy herpesztapasz kell rá.
3/13 anonim válasza:
Miért pont ecet? Csak az van a spájzban ?
5/13 A kérdező kommentje:
Nemcsak az van tesó ..de itt még aztis írták hogy csak az segít csak az ecet a többi szar kenőcs krém amit irkalnak azok csak puhitsak és lassabb a javulas
2019. ápr. 12. 00:32
6/13 anonim válasza:
Az egy dolog egy helyen mit írnak, arra akarsz csak hallgatni? Teljesen lemarja és 100x csúnyább lesz, mint volt, és több idő kell majd a gyógyuláshoz. Én úgy szoktam, hogy első két napon krémmel kenem, majd 3. naptól tapasz, így 4.napra már alig látszik. :)
7/13 anonim válasza:
Nem tudom miért kell beszólni? Én nekem is kijön,ha beteg vagyok,sajnos a láz helyett. Próbáltam mindent,fe a felületes kezelések szrt se érnek,gyógyszer hamar leviszi. Herpesin a neve. - a házi praktikákból a hagyma és a szegfűszegolaj tényleg jó
8/13 Senki Márk válasza:
Egy gerezd fokhagymát félbe vágtam, bekentem az olajos nedvével, 2-3 percet rajta hagytam, majd tisztára nyalogattam a szám szélén a sebet.
Nekem bevált, mielőtt mások jobban tudnák nálam, hogy nekem mi vált be... Köszönöm.
Ecet szerintem kimarná, és fokhagyma is lassabb, mint gyógyszer, egyszerűsége és olcsósága szól mellette.
9/13 anonim válasza:
A fokhagyma oké, de az ecet az nagyon durva.
10/13 anonim válasza:
A fokhagymát nem próbáltam, de az tény, hogy a kialakult seb az ecettől könnyebben szárad le.
Az tény, hogy "bepisilsz" amikor bekened...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!