LABGOMBARA VALAMI? Ecet?
Hallottam az ecetrol azt hogy?
Fele viz fele ecet?!
Es ha Sima ecetbe aztatom az nemjo?
Valakinek valami tapasztalat?
Canestennel kenem.
De ra akarok segiteni a mihamarabbi gyogyulasra.
Barmi fele otletet meghallgatok, csak segitsetek Legyszi :/
Bőrgyógyász tud segíteni.
Irónia on:
Ha már népies módszereket keresel, az ecet mellett az oltatlan mész is ilyen (ugyan a gomba mellett lemarja a húst is csontodról), vagy kisbaltával is levághatod a bőrgombás részt.
Irónia off.
De én inkább maradnék a bőrgyógyásznál, az hatásos.
Kimásoltam egy régebbi fórumból mert ez működik.
Háziorvos kifejezetten ezt javasolta lábgombásodásra:
2 hétig, reggel és este :
Lábat fürdőben jól kiáztatni.
Betadine oldattal bekenni. Megvárni még megszárad.
Utána Terbisil (=Lamisil hatóanyag, csak jóval olcsóbb) krémmel bekenni.
( A Canestent már megszokták a gombák, nem annyira hatásos)
Én 1 hónapig csináltam. Nem is áztattam, hanem az esti fürdés után kezeltem, reggel meg áztatás nélkül és mégis kiválóan működött. Utána időnként( KB. HETI egyszer) betadine-nal kenegettem még néhány hétig. Nagyon fontos hogy 1 alkalmat se hagyj ki. Ha szükséges állítsd a telefonod időzítésre mert pillanatok alatt vissza tudnak erősödni. Teljesen megszünt.
Ezen kívül tudni kell, hogy a gomba általában azért jelenik meg mert gyenge az immunrendszer és a szervezet is el van gombásodva vagy kórokozókkal telítve. Ezt figyelembe véve a kezeléssel párhuzamosan fokhagyma kúra. 3 fej fokhagymát összezúztam, mézzel (jó mézzel!) felöntentöttem és naponta kétszer étkezés előtt vagy közben 1 teáskanállal fogyasztottam. Nem kellemes az íze, de ennyit be kell vállalni. A tisztulás érdekében min. napi 3 liter TISZTA víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!