Hasonló a nyelvem kinézete a leírásban szereplő képen levőhöz , ezzel kihez forduljak?
Még 5 éve mandulaműtét után kezdődött. Azóta midnen nap vagy 3x mosok fogat , hogy ne legyen büdös a szám. Reggel kise merem nyitni annyira bűzlik. Egyszer háziorvoshoz elmentem vele hogy büdös , azt mondta szorosan nőnek a fogaim használjak fogselymet , hát emberek én reggel délbe este... az egész család hülyének néz. Folyamatosan rágózom. Minden bajom van tőlle . 5 éve képzelhetitek.
Elképzelhető hogy ez szájpenész? Candida?
Kapok rá gyógyszert?
Egészségesen táplálkozok miután candidára gyanakodtam de hát cseszett neki.
Fogorvossal ellenőriztesd a fogaidat, ha az korábban volt, hogy rendbe tették. Azért mert szép és ápolod, még lehet valami rejtett gond.
Nekem pár sebszerű valami jött múltkor a számba, a fogorvos rögtön tudta, hogy mi az, bár nem fogászati probléma volt.
Ha ő nem tud semmit sem mondani, akkor háziorvos. Nem tanácsolnák a tükrözést, ha nem lenne indokolt. Annyira nem rossz az. Annál ezerszer jobb, hogy már 5 éve szenvedsz. Nem szabadott volna ilyen sokáig húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!