Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnám eltüntetni a...

Hogyan tudnám eltüntetni a szem alatti lilás karikákat? Szerintetek az immunrendszeremmel van gond? Vagy valami lappangó gyulladás van bennem?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam már többféle házi gyógymódot,kozmetikai szereket meg nem használok mert én eltüntetni akarom,nem saját magamat becsapni (ezzel nem azt bántom aki kozm.szereket használ)
2010. júl. 4. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De ennyi elég is. Nem szeretem magamat itt reklámozni... :)
2010. júl. 5. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Valami narancssargas alapot kenj ra, akkor jobban eltunik (ruzs is jo akar)
2010. júl. 5. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Van itt még valaki?:)
2022. jan. 16. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Én rátaláltam a kérdésre most, hogy előhoztad. Pl 1-es voltam én, sajnos azt a regisztrációmat réges-régen töröltem.

Nekem mostanában kevésbé szürkés-lilás ott, vagyis bizonyos fényviszonyok között az, bizonyos között nem, hol ott van minden fényviszonyban, hol azért nem.

Több folyadékot fogyasztok és egészségesebben élek, sokat sportolok, több a rost, ásványi anyag, vitamin.

Mi a konkrét kérdésed? :)

2022. jan. 16. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!