Hogyan tudnám eltüntetni a szem alatti lilás karikákat? Szerintetek az immunrendszeremmel van gond? Vagy valami lappangó gyulladás van bennem?
Nekem is van ott ilyen lilás-szürkés valami, lehet egyről beszélünk, bár nekem időtlen idők óta megvan az.
Nem hinném, hogy bármi köze is van az immunrendszerhez...
Köszönöm szépen :) legalább nem vagyok egyedül :D
A legviccesebb az egészben hogy egyszer próbáltam korrektort meg ezeket de még akkor is olyan mintha kitűnne a lilás rész :D
Egyébként ismerlek. :) Ja, és egyről beszéltünk, mert felidéztem, Neked milyen az a lilás cucc.
Mondom, szerintem így jártunk :(
Tényleg? És honnan? :)
Amugy hát hogy van a lila karika a szemem alatt,rákenem a korrektort és még akkor is áttűnik rajta :)
Csak simán lilás a szemem alja,és akkor most gondolj bele reggel felkelek és ér majdnem az orrom feléig nagyon szuper :D Főleg ha suliba megyek :) Rendesen amikor kipróbáltam a korrektort meg az alapozót egy vakolat került a fejemre hogy valamelyest eltüntesse :D:$
Csak annyi hogy lány-fiú?
És hogy hány éves vagy :D ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!