A gyermekláncfű hatásos a szemölcs ellen? Valaki próbálta már?
Van egy nagyon pici szemölcsöm,épp,hogy csak látszik,de nem szeretnék megint felesleges köröket futni,mert nagyon sokmindent próbáltam. (Verrumal,Ezüst kolloid.Vérehulló kivonat,almaecet,Bye Wart és még sorolhatnám..)
Tudom,hogy lassan nyílik a vérehulló is,de nem szeretnék addig várni,szeretnék minél előbb megszabadulni tőle..
Nekem is volt az ujjamon.
Nem tudom mi az a lötty, de ha patikába bemész elmondod mire kell adnak egy keveréket, nem drága tavaly vettem 300ft körül volt.
Bekened fültisztitóval teljesen és körbe, majd sebtapasszal ragaszd le egy teljes napra.
Másnap leveszed, hiperol taplettőval megtisztítod.
A tablettát langyos vízbe kell tenni, felolvad és gézlappal tisztítod, amit le lehet szedni azt szedd le apránként szemöldökcsipesszel.
Majd megtörlöd, betadinnal körbekened, kicsit vársz hogy száradjon, majd újra az egészet.
1 héten bell leesik, fontos, hogy legyen meg a lyuk a helyén, és azt is alaposan tisztitsd ki hyperollal, hogy a gyökerekben lévő baktériumot is megölje, majd vastagon kennd be betadinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!