Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől nőhet egyre több kis...

Mitől nőhet egyre több kis fehér szemölcs az arcomon az utóbbi időben?

Figyelt kérdés
Mi befolyásolhatja? 20 vagyok, az egész testemen aligha volt található bárhol szemölcs kb ezidáig, az utóbbi pár hónapban viszont feltűnt, hogy az arcomra apró fehér szemölcsök nőttek itt-ott szétszórva, amikre először azt hittem hogy mitesszerek. Tudom hogy kb ezerféle dolog befolyásolhatja, de nekem csak ott található érdekesmód. Nem járok uszodába, nem hiszem, hogy akár mástól kaptam volna el. Írnátok ötleteket légyszi, csak hogy a jövőben esetleg elkerüljem, hogy még több legyen.
2019. febr. 19. 00:10
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Ennek a neve szerintem Milia olvass utana ha az akkor megtalalod a kerdesedre a valaszod is.
2019. febr. 19. 00:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, ne itt várj választ.
2019. febr. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!